news.team

freddiemercury

Νέο άλμπουμ από τους Queen; Σύμφωνα με τον κιθαρίστα τους, Brian May, τα εναπομείναντα μέλη της μπάντας σκέφτονται να δημιουργήσουν ένα ολόκληρο άλμπουμ από ακυκλοφόρητες ηχογραφήσεις οι οποίες περιλαμβάνουν φωνητικά του Freddie Mercury. Ο May δήλωσε ότι υλικό έχει έρθει όλα αυτά τα χρόνια από διαφορετικές πηγές, κάποιο από το οποίο είχε εντελώς ξεχαστεί, ανάμεσα στα οποία είναι και αυτό του Freddie με τον Michael Jackson.

Επίσης, όπως είπαμε και τις προηγούμενες μέρες, όλο και πιο... "χλωμή" γίνεται η ταινία για τη ζωή του Freddie Mercury, μετά την αποχώρηση του Sacha Baron Cohen από το project, και μάλλον οδηγείται σε οριστική ματαίωση. Αν τελικά δεν γυριστεί ποτέ η συγκεκριμένη ταινία, θα ανήκει στο πάνθεον των πολυαναμενόμενων που δεν είδαμε ποτέ.

Όπως έχουμε πει, ο Sacha Baron Cohen ήταν να πρωταγωνιστήσει στην ταινία που θα αναφερόταν στη ζωή του Freddie Mercury, αλλά τελικά δεν συμφώνησε με τους Queen (που είχαν και τον τελικό λόγο ως προς το σενάριο) ως προς την ταινία που θα ήθελαν αυτοί να φτιαχτεί.

Ο Sacha Baron Cohen ήθελε να δοθεί έμφαση στην πολυτάραχη, ηδονιστική ζωή του frontman των Queen, ενώ οι τελευταίοι κινούνταν σε εντελώς διαφορετική κατεύθυνση.
Τόσο ο Tom Hooper, επίσης, όσο και ο Peter Morgan απορρίφθηκαν από τη μπάντα τον περασμένο Ιούλιο.

Το Sonik πάντως ετοιμάζει μια συλλεκτική έκδοση, με σπάνιες φωτογραφίες, για τη ζωή του Freddie Mercury, η οποία θα κυκλοφορήσει μαζί με το τεύχος που θα είναι στα περίπτερα στα μέσα Οκτωβρίου. Stay tuned!

{youtube}d--jqGZkgUM{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured