carly-rae-jepsen

Το κορίτσι που ξεκίνησε να τραγουδάει σε ηλικία 7 ετών στον Καναδά κι έκτοτε έκανε διάφορες δουλειές (υπάλληλος ζαχαροπλαστείου, σερβιτόρα, νταντά που ήξερε όμως πάντα πώς είναι περιστασιακές και όχι επιλογή ζωής) βάδισε σταθερά με το μυαλό στραμμένο στη μουσική και στη σύντομη ιστορία της έγραψε χιλιόμετρα.

Από την τρίτη θέση του Canadian Idol και το debut album της, Tug of War τον Αύγουστο του 2008 (χάρις στο οποίο κέρδισε το Canadian Radio Music Award για το Τραγούδι της Χρονιάς, 2 υποψηφιότητες στα Juno Awards και 1 Much Music Video Award για UR FAVE New Artist), η Carly Rae Jepsen βρέθηκε τον Φεβρουάριο του 2012 με το “Call My Maybe” στο μάτι του κυκλώνα με πάνω από 17,5 εκ προβολές στο YouTube που μέσα σε μία μέρα αυξήθηκαν κατά 1 εκ. όταν ο Justin Bieber ακούγοντας το τραγούδι ανέβασε ένα video με τον ίδιο και τους Selena Gomez, Ashley Tisdale… να χορεύουν στο ρυθμό του! Αποτέλεσμα; Το “Call My Maybe” εκτινάχτηκε φτάνοντας στο No. 1 του Billboard Hot 100 , έγινε το τραγούδι που τραγουδήθηκε περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο στην Αμερική και μέσα σε 7 μήνες το video clip από την επίσημη σελίδα της τραγουδίστριας έφτασε στα 290 εκ. views!

Και η Carly Rae Jepsen απ’ το εξώφυλλο του Billboard, ως protege του Justin Bieber βρέθηκε να υπογράφει συμβόλαιο στην εταιρεία του Schoolboy Records (με τον ίδιο manager, τον Scooter Braun) και την Interscope Records για το δεύτερο album της, Kiss. Επιπλέον, βρέθηκε να ανοίγει τις συναυλίες της περιοδείας του Bieber (“Believe Tour”), και να γίνεται διεθνώς γνωστή μέσα από εξώφυλλα, συνεντεύξεις και εμφανίσεις στα σημαντικότερα τηλεοπτικά και άλλα μέσα επικοινωνίας στον κόσμο.

«Μιλώντας για τον ήχο του album ο Scooter Braun, τον χαρακτήρισε “sexy, hippie pop”, εμπνευσμένο από τους Robyn, the Cars, Madonna και James Taylor. Ενώ η Carly Rae Jepsen σπεύδει να συμπληρώσει πώς αισθάνεται τυχερή για τη συνεργασία της με τους Max Martin, Dallas Austin, LMFAO’s Redfoo, Toby Gad, Josh Ramsay και Matthew Koma. Ενώ όλα δείχνουν πώς μετά την σαρωτική επιτυχία του “Call My Maybe”, το “This Kiss” (σε παραγωγή Redfoo των LMFAO και Matthew Koma) είναι ένα ακόμη τραγούδι της Jepsen που θα αναδειχθεί σε ένα από τα hits του φθινοπώρου!

Track List
01. Tiny Little Bows
02. This Kiss
03. Call Me Maybe
04. Curiosity
05. Good Time (Owl City and Carly Rae Jepsen)
06. More Than A Memory
07. Turn Me Up
08. Hurt So Good
09. Beautiful (featuring Justin Bieber)
10. Tonight I'm Getting Over You
11. Guitar String / Wedding Ring
12. Your Heart Is A Muscle
13. I Know You Have A Girlfriend

{youtube}3xbcz7c2E6c{/youtube}
{youtube}fWNaR-rxAic{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured