Ο Darren Aronofsky θα σκηνοθετήσει το πρώτο video clip της συνεργασίας του Lou Reed και των Metallica

Στυλιανός Τζιρίτας
Στυλιανός Τζιρίτας

Darren-Aronofs6

Και ενώ οι κριτικοί ανά την υφήλιο έχουν προσπαθήσει να βρουν τις πιo (αρνητικά) ευφάνταστες (εκ)φράσεις για να χαρακτηρίσουν τη γενναία αυτή συνεργασία έρχεται άλλη μια κορυφή (από άλλο χώρο της Τέχνης) να προστεθεί στην ομάδα. Ο Darren Aronofsky θα σκηνοθετήσει το video clip του Iced Honey.
Τα γυρίσματα θα λάβουν χώρα στο San Francisco και ο σκηνοθέτης θα έχει στο πλαί του το μόνιμο συνεργάτη του στην κάμερα Matthew Libatique. Ο Lars Ulrich είπε σε συνέντευξη του σχετικά με αυτή τη συνεργασία ότι «ζω το όνειρο» αναφερόμενος όχι μόνο στον Reed αλλά και στον Aronofsky.
Περιμένουμε κυριολεκτικά ανυπόμονοι για το εικαστικό αποτέλεσμα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο θρυλικός τραγουδιστής της soul έφυγε από τη ζωή στα 81 του χρόνια. 

Με σύνθημα το «Η απόσταση μας ενώνει», το Ίδρυμα Ωνάση φέρνει την τέχνη στις οθόνες σας, αυτές τις μέρες που «μένουμε

Για το κομμάτι "Early Morning", που είναι ό,τι πρέπει για χαλαρή ανοιξιάτικη Παρασκευή (σαν αυτές που ζούμε τελευταία

FEATURED TODAY

Στο νέο του Incoming, ο Δημήτρης Λιλής γράφει για εκείνα τα παιδιά που έμαθαν να προσφέρουν στην μουσική κουλτούρα, χωρίς να ξεχνάνε από που ξεκίνησαν. 

Η Τάνια Σκραπαλιώρη επιλέγει τα μουσικά εκείνα βιβλία που πρέπει να έχετε στη βιβλιοθήκη σας -και προς Θεού, μην ξεχάσετε τον Simon Reynolds.

Πίσω στο 1992, η 28άχρονη Αμερικανίδα δεν σχετιζόταν ούτε με την ηλεκτρονική επίγευση που άφησαν τα 1980s, ούτε με τον grunge ορυμαγδό που ακουγόταν στον ...
Top
0
Shares
0
Shares