Πτώση και τραυματισμός (στο ντους…) για τον Steven Tyler

Στυλιανός Τζιρίτας
Στυλιανός Τζιρίτας

 stevensdfh

Η Παραγουάη όπου και συνέβη το ατυχές γεγονός για τον τραγουδιστή των Aerosmith απεδείχθη μη τυχερός τόπος για τη μπάντα. Και αυτό γιατί όχι μόνο ανεβλήθη το χθεσινοβραδινό show των Aerosmith εκεί αλλά το γεγονός του ότι από την πτώση έχασε δύο δόντια ο τραγουδιστής μπορεί να αποβεί αν όχι μοιραίο για την υπόλοιπη τουρνέ, στα σίγουρα όμως καθοριστικό μιας και ακόμα και οι ελάχιστα γνωρίζοντες τα περί φωνητικής καταλαβαίνουν ότι η άρθρωση στα τραγούδια επηρεάζεται άμεσα.  
Πάντως πέρα από την χθεσινή αναβολή δεν έχει ακόμα ακουστεί τίποτα για τη συναυλία της μπάντας την Παρασκευή 28/10 στην Αργεντινή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο θρυλικός τραγουδιστής της soul έφυγε από τη ζωή στα 81 του χρόνια. 

Με σύνθημα το «Η απόσταση μας ενώνει», το Ίδρυμα Ωνάση φέρνει την τέχνη στις οθόνες σας, αυτές τις μέρες που «μένουμε

Για το κομμάτι "Early Morning", που είναι ό,τι πρέπει για χαλαρή ανοιξιάτικη Παρασκευή (σαν αυτές που ζούμε τελευταία

FEATURED TODAY

Στο νέο του Incoming, ο Δημήτρης Λιλής γράφει για εκείνα τα παιδιά που έμαθαν να προσφέρουν στην μουσική κουλτούρα, χωρίς να ξεχνάνε από που ξεκίνησαν. 

Η Τάνια Σκραπαλιώρη επιλέγει τα μουσικά εκείνα βιβλία που πρέπει να έχετε στη βιβλιοθήκη σας -και προς Θεού, μην ξεχάσετε τον Simon Reynolds.

Πίσω στο 1992, η 28άχρονη Αμερικανίδα δεν σχετιζόταν ούτε με την ηλεκτρονική επίγευση που άφησαν τα 1980s, ούτε με τον grunge ορυμαγδό που ακουγόταν στον ...
Top
0
Shares
0
Shares