Οι Poison κατηγορούνται για κλοπή τραγουδιών

Στυλιανός Τζιρίτας
Στυλιανός Τζιρίτας

Poisonsdf

Η μήνυση που κατατέθηκε εναντίον της μπάντας από τα μέλη μιας άλλης μπάντας, τους Kid Rocker από το Illinois υποστηρίζει ότι πολλά τραγούδια των Poison όπως τα Talk Dirty to Me, Fallen Angel και I Won't Forget You (αναφέρονται οι συγκεκριμένες συνθέσεις μεταξύ άλλων) είναι προϊόν κλοπής πνευματικού υλικού από τους Billy McCarthy και James Stonich –μέλη αμφότεροι της προαναφερθείσας άγνωστης μπάντας. 

Όπως καταθέτουν οι τελευταίοι ο κιθαρίστας των Poison, C.C. DeVille όταν το 1984 χρημάτισε για ένα φεγγάρι μέλος των Kid Rocker είχε στην κατοχή του κασέτα με demo της μπάντας την οποία και κράτησε ακόμα και μετά την αποχώρηση του. Άγνωστο μένει βέβαι το γιατί χρειάστηκαν τόσα χρόνια για να αποφασίσουν οι McCarthy και Stonich να ασκήσουν δίωξη. Πάντως η μήνυση έγινε επίσης και κατά των εταιρειών Capitol Records και EMI, που χειρίζονται τα δικαιώματα των Poison.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο θρυλικός τραγουδιστής της soul έφυγε από τη ζωή στα 81 του χρόνια. 

Με σύνθημα το «Η απόσταση μας ενώνει», το Ίδρυμα Ωνάση φέρνει την τέχνη στις οθόνες σας, αυτές τις μέρες που «μένουμε

Για το κομμάτι "Early Morning", που είναι ό,τι πρέπει για χαλαρή ανοιξιάτικη Παρασκευή (σαν αυτές που ζούμε τελευταία

FEATURED TODAY

Στο νέο του Incoming, ο Δημήτρης Λιλής γράφει για εκείνα τα παιδιά που έμαθαν να προσφέρουν στην μουσική κουλτούρα, χωρίς να ξεχνάνε από που ξεκίνησαν. 

Η Τάνια Σκραπαλιώρη επιλέγει τα μουσικά εκείνα βιβλία που πρέπει να έχετε στη βιβλιοθήκη σας -και προς Θεού, μην ξεχάσετε τον Simon Reynolds.

Πίσω στο 1992, η 28άχρονη Αμερικανίδα δεν σχετιζόταν ούτε με την ηλεκτρονική επίγευση που άφησαν τα 1980s, ούτε με τον grunge ορυμαγδό που ακουγόταν στον ...
Top
0
Shares
0
Shares