(Παρακολουθείστε) Νέο video clip από τους Manic Street Preachers

Στυλιανός Τζιρίτας
Στυλιανός Τζιρίτας

 reet-Preachers

Οι Manics παρέδωσαν σε online κυκλοφορία ένα video για το νέου τους single This Is The Day online. Ουσιαστικά πρόκειται για διασκευή στους (θεσπέσιους) The The και στο ομότιτλο τραγούδι τους του 1983. Θα συμπεριληφθεί και αυτό στην επερχόμενη συλλογή του National Treasures – The Complete Singles, η οποία και θα εμπεριέχει 38 συνθέσεις από την πολυετή (21 χρόνια για την ακρίβεια) πορεία της μπάντας.
Αυτό που έχει ενδιαφέρον επίσης ως είδηση είναι ότι όπως δήλωσε η μπάντα το National Treasures (και οι γύρω από αυτό προωθητικές ενέργειες/συναυλίες) θα είναι η τελευταία κίνηση των Manics για τουλάχιστον 2 χρόνια...
{youtube width="480" height="300"}V6_TfAGPqKM{/youtube}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο οποίο θα δείτε, μεταξύ άλλων, την Kylie Jenner, τη Rosaliá και τη Normani.

Κι αυτό γιατί η Lady Gaga ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη ραδιοφωνική της εκπομπή στο Apple Music.

Μετά από μια σεζόν, το Hulu ακυρώνει τη σειρά με την Zoë Kravitz.

FEATURED TODAY

Στο τελευταίο του Incoming για τον Αύγουστο, ο Δημήτρης Λιλής κοιτά με απορία την επικαιρότητα και ψάχνει τη θέση των μουσικών σε αυτή.

Στο τελευταίο του Diggin' πριν τις διακοπές, ο Ζώης Χαλκιόπουλος ακούει το The Mosaic of  Transformation της Kaitlyn Aurelia Smith.

Η Τάνια Σκραπαλιώρη διάβασε το πρώτο βιβλίο της τριλογίας της Virginie Despentes που χτίζει ένα σύμπαν γεμάτο αντι-ήρωες και πολλή μουσική στο

Top