Οι My Chemical Romance απέλυσαν τον ντράμερ τους λόγω κλοπής

Στυλιανός Τζιρίτας
Στυλιανός Τζιρίτας

My_Chemical_Romance_D

Και μάλιστα όπως διαμήνυσαν οι ίδιοι μέσω του website τους σε σχετική ανακοίνωση «Θα μιλήσουμε μία φορά, αυτήν εδώ, γι αυτό το ζήτημα και δεν θα ξανασχοληθούμε με αυτό. Αλλά προτιμήσαμε να το ακούσετε από εμάς τους ίδιους προτού ακουστεί το οτιδήποτε τρελό στο δίκτυο». Ο Michael Pedicone προσελήφθη ως τυμπανιστής στη μπάντα από το New Jersey ένα χρόνο πριν με καθήκοντα που αφορούσαν αποκλειστικά τις τουρνέ και τις συναυλίες. Η μπάντα στην ανακοίνωση της λέει ότι έπιασαν τον περί ο λόγος κύριο να κλέβει (χωρίς να διευκρινίσουν τι) από τα υπάρχοντα των My Chemical Romance το βραδυ της 1ης Σεπτέμβρη στα παρασκήνια και μετά τη συναυλία τους στο Auburn της Washington . Κλήθηκε η αστυνομία στα όργανα της οποίας ο Pedicone ομολόγησε τη πράξη του.
Εντούτοις όπως διευκρίνισε στην ίδια ανακοίνωση η μπάντα δεν πρόκειται να καταθέσει μήνυση εναντίον του.

{youtube width="480" height="300"}8bbTtPL1jRs{/youtube}

FEATURED TODAY

Στο τελευταίο του Incoming για τον Αύγουστο, ο Δημήτρης Λιλής κοιτά με απορία την επικαιρότητα και ψάχνει τη θέση των μουσικών σε αυτή.

Στο τελευταίο του Diggin' πριν τις διακοπές, ο Ζώης Χαλκιόπουλος ακούει το The Mosaic of  Transformation της Kaitlyn Aurelia Smith.

Η Τάνια Σκραπαλιώρη διάβασε το πρώτο βιβλίο της τριλογίας της Virginie Despentes που χτίζει ένα σύμπαν γεμάτο αντι-ήρωες και πολλή μουσική στο

Top