Κάντε δωρεάν download το παραμύθι με τους στίχους του David Bowie από το Space Oddity

Στυλιανός Τζιρίτας
Στυλιανός Τζιρίτας

DavidBowie_197

Ο γραφίστας Andrew Kolb εφάρμοσε όχι μόνο ως έμπνευση αλλά και ως πλοκή τους στίχους του κλασσικού τραγουδιού από το 1969 σε ένα ομότιτλο βιβλίο για παιδιά. Η έκδοση υπάρχει αποκλειστικά σε ηλεκτρονική μορφή αυτή τη στιγμή αλλά στο μέλλον θα γίνει και σε βιβλίο

spaceoddity123«Άκουσα με προσοχή όλα αυτά τα χρόνια τις διάφορες εκδοχές και εξηγήσεις των στίχων. Αυτό δημιούργησε μια πρώτη δυσκολία σε επίπεδο επιλογής αλλά τελικά επιλέχθηκε αυτή που μπορούσε να προσφέρει έδαφος για εικόνες. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι είναι διασκεδαστικό να σχεδιάζεις διαστημικές στολές και κάψουλες μεταφοράς του μέλλοντος».

 

 

 

 

Εσείς μπορείτε να πάτε στο σύνδεσμο http://kolbisneat.com/spaceoddity.htm και να κατεβάσετε μια PDF κόπια του βιβλίου εντελώς δωρεάν.

{youtube width="480" height="300"}8LVC9eW9Q4E{/youtube}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι Massive Attack συνεργάζονται με τους Algiers, τον Saul Williams και τους Young Fathers στο νέο τους υλικό που

43 χρόνια μετά κυκλοφορεί ένα επίσημο clip του κομματιού.

FEATURED TODAY

Στο νέο του Incoming, ο Δημήτρης Λιλής ακούει δυνατά τσιτωμένο hardcore, από την Ουάσινγκτον μέχρι την Αθήνα κι από εκεί στο Λος Άντζελες.

Στο νέο του Diggin', ο Ζώης Χαλκιόπουλος ξανακούει την πρώτη κυκλοφορία του Madlib ως Quasimoto και απολαμβάνει το καρτουνίστικο alter ego του, ...

Το Avopolis αποχαιρετά τον σπουδαίο συνθέτη που έφυγε από τη ζωή στα 91 του χρόνια, ξανακούγοντας 10 εμβληματικά soundtracks του.

Top