Ο Liam Gallagher επιθετικός όπως πάντα

Στυλιανός Τζιρίτας
Στυλιανός Τζιρίτας

iam_frtoi

Οι Beady Eye ετοιμάζονται στις αρχές του επόμενου έτους να μπουν στο studio και πάλι, έχοντας σαν προοπτική ένα δεύτερο δίσκο «είτε αρέσει στους ανθρώπους είτε όχι» όπως χαρακτηριστικά σε Gallagherικό στυλ δήλωσε ο ηγήτορας τους.

Σχολιάζοντας επίσης σε αυτή την πρόσφατη συνέντευξη του στο BBC Radio τα περί αγωγής στο αδελφό του Noel είπε ότι όντως είναι μια δυσάρεστη υπόθεση και για τον ίδιο αλλά δεν μπορούσε να κάνει τίποτε άλλο μιας και έπρεπε να προστατέψει την επαγγελματική του αξιοπιστία.

Μιλώντας ειδικότερα για τον προσωπικό δίσκο του αδελφού του είπε με αμίμητο βρετανικό σαρκασμό «...Eίχα τραγουδήσει στα μισά από αυτά στην πρώτη τους μορφή. Ήταν καλύτερα έτσι αλλά νομίζω ότι στον κόσμο θα αρέσει αυτή η νέα απαλή εκδοχή τους».

{youtube width="480"eight="300"}IWjzYmB_VAc{/youtube}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακούστε το νέο single του μουσικού. 

Ακούστε το νέο κομμάτι της μπάντας που είναι αφιερωμένο στον μεγάλο γάλλο σκηνοθέτη και έχει samples με τη

Το Idiot Prayer έρχεται σε λίγες μέρες στις οθόνες σας και αποτελεί μια σόλο performance του Cave στο Alexandra

FEATURED TODAY

Κάθε μήνα το Avopolis θα συγκεντρώνει τους δίσκους που έμειναν λίγο παραπάνω στα ακουστικά του. Ο Ιούνιος συνέχισε το σερί πολύ δυνατών κυκλοφοριών και μεταξύ

Στο νέο του Diggin', ο Ζώης Χαλκιόπουλος βάζει να παίζει -στο CD player, αυτή τη φορά- το Absent Friends των Divine Comedy και σκαλίζει ...
Top