Ο John Fogerty ανοικτός σε επανασύνδεση των Creedence Clearwater Revival

Στυλιανός Τζιρίτας
Στυλιανός Τζιρίτας

Fogerty1

Αν και είχε αρνηθεί το 1993 να εμφανιστεί μαζί με  τους πρώην συνεργάτες και φίλους του, τον (μπασίστα) Stu Cook και (τον ντράμερ) Doug Clifford στην τελετή για την εισαγωγή των CCR στο Rock and Roll Hall of Fame και αν και τους είχε φιλοδωρήσει με μια αγωγή όταν το 1997 το ντουέτο έκανε τουρνέ με το όνομα Creedence Clearwater Revisited, εντούτοις αυτή τη στιγμή δηλώνει έτοιμος να συζητήσει μια τέτοια προοπτική.

«Τα χρόνια περνούν και έχω σταματήσει να είμαι γεμάτος αρνητικά συναισθήματα...» δήλωσε ο Fogerty σε συνέντευξη του. Για να συμπληρώσει... «Είμαι πιο ψύχραιμος. Δε λέω ότι θα πάρω την επόμενη πτήση με το πρώτο τηλέφωνο που θα γίνει αλλά αν έρθει κάποιος να μου μιλήσει μπορώ να υποσχεθώ ότι θα κάτσω να ακούσω. Το οποίο πιστέψτε με παλαιότερα όχι μόνο δεν υπήρχε ως προοπτική αλλά δεν συζητούσα καν να βρεθώ στο ίδιο δωμάτιο με τα παιδιά…»

{youtube width="480" height="300"}rqjBH6MQluc{/youtube}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο οποίο θα δείτε, μεταξύ άλλων, την Kylie Jenner, τη Rosaliá και τη Normani.

Κι αυτό γιατί η Lady Gaga ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη ραδιοφωνική της εκπομπή στο Apple Music.

Μετά από μια σεζόν, το Hulu ακυρώνει τη σειρά με την Zoë Kravitz.

FEATURED TODAY

Για τον υπόλοιπο Αύγουστο, οι συντάκτες του Avopolis θα επιλέγουν ένα δίσκο, μια ταινία, μια σειρά κι ένα βιβλίο για το καλοκαίρι. Ο Μάκης Μηλάτος διαλέγει να

Στο τελευταίο του Incoming για τον Αύγουστο, ο Δημήτρης Λιλής κοιτά με απορία την επικαιρότητα και ψάχνει τη θέση των μουσικών σε αυτή.

Top