Δωρεάν προβολή σήμερα στις 21:00, στο Backstage Film Festival.

Ο Moby υποστηρίζει ότι η Ke$ha και η Britney Spears δεν κάνουν αυτό που κοινώς ονομάζουμε μουσική

Στυλιανός Τζιρίτας
Στυλιανός Τζιρίτας

Μπορεί να έγινε γνωστός παγκοσμίως με την πλέον pop μεριά του (βλέπε Play) αλλά όπως υποστηρίζει ο ίδιος ενώ για την pop τρέφει απεριόριστο σεβασμό την ίδια στιγμή αυτό που ακούει ενίοτε από καλλιτέχνες όπως η Ke$ha, η Rihanna, η Britney Spears και οι Black Eyed Peas δεν αντιστοιχεί κατά τη γνώμη του στο όρo μουσική.

«Έχει κέφι αλλά δεν το σκέφτομαι ως μουσική. Είναι βιομηχανοποιημένο. Μερικά από αυτά α τραγούδια μου αρέσουν όταν τα ακούω σε ένα εμπορικό κέντρο ή κάτι ανάλογο αλλά δεν ορίζονται ως μουσική από εμένα. Αυτού του είδους τα τραγούδια μου είναι ουσιαστικά εταιρικά προϊόντα. Δεν στέκομαι επικριτικός απέναντι τους. Απλά είναι διαφημίσεις για ringtones»…

 

{youtube width="480" height="300"}0JSVaSpD9xo{/youtube}

FEATURED TODAY

Λίγο πριν απολαύσουμε την εμφάνιση των Bazooka στο YouTube κανάλι του Ιδρύματος Ωνάση (Κυριακή 16/5, στις 23:00) και τελευταία συναυλία στο πλαίσιο του Stages A/Live, ο Γιάννης Βούλγαρης μιλάει για την όλη εμπειρία.

Λίγο πριν απολαύσουμε το ντοκιμαντέρ Studio 54 (Πέμπτη 20/5) στο πλαίσιο του Backstage Film Festival , ανατρέχουμε στην ιστορία του είδους που δόνησε όπως κανένα τα 70s.

Στο νέο του Incoming, ο Δημήτρης Λιλής προβληματίζεται για το μέλλον της μουσικής δημοσιογραφίας.
Top