Μια ξεχωριστή στιιγμή και μια ιδιαίτερη προσφορά των Radiohead για τους Έλληνες οπαδούς τους!

news.team
news.team

 

Μοναδική ευκαιρία για τους die hard έλληνες οπαδούς των Radiohead. Μπορούν να αποκτήσουν την εφημερίδα που δημιούργησε η μπάντα για το The King Of Limbs. Οι ίδιοι περιγράφουν την έκδοση ως το πρώτο album-εφημερίδα που έχει ποτέ κυκλοφορήσει.
 
Η εφημερίδα αυτή θα μοιραστεί στους πρώτους τυχερούς που θα βρεθούν στο Metropolis (Πανεπιστημίου 54), τη Δευτέρα 28 Μαρτίου, στις 2:00 το μεσημέρι.
 
H εφημερίδα αυτή θα είναι διαθέσιμη μόνο στη συγκεκριμένη εκδήλωση και δεν θα κυκλοφορήσει πουθενά αλλού!
 
Ο κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί να φωτογραφηθεί επιτόπου και να δει την φωτογραφία του να ανεβαίνει την ίδια στιγμή στο ειδικό site που έχει δημιουργηθεί (www.theuniversalsigh.com) και θα φιλοξενεί τις φωτογραφίες ανθρώπων από κάθε γωνιά του πλανήτη όπου συμβαίνει κάτι αντίστοιχο.
 
Σκοπός των Radiohead είναι να επικοινωνήσουν με τους θαυμαστές τους σε όλο τον κόσμο, την ημέρα της κυκλοφορίας του νέου  τους album  The King Of Limbs, που έχει ήδη συζητηθεί πολύ, πριν καν κυκλοφορήσει.
 
 
Ραντεβού λοιπόν στο Metropolis, τη Δευτέρα 28 Μαρτίου, στις 2:00 το μεσημέρι!

{youtube width="480" height="300"}8nTFjVm9sTQ{/youtube}ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έγινε γνωστός και ο τίτλος για τον δίσκο που θα ακούσουμε στις 5 Σεπτεμβρίου.

Με τη στολή Micrashell θα μπορούμε να μπούμε στο moshpit με ασφάλεια -αφήστε που θα μοιάζουμε με sci-fi ...

FEATURED TODAY

Μαύροι Πάνθηρες, chicanos, ασιάτες, LGBTQ κοινότητα, φόνοι, αντικουλτούρα, μουσική στο Λος Άντζελες της δεκαετίας του '60 αποτελούν τα κινητήρια ...

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμη κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, αφού μας πήραν το moshing και

Top
0
Shares