Πίεση στη Google για το (λεγόμενο) πειρατικό περιεχόμενο

news.team
news.team

Συνεχίζεται το ασφυκτικό pressing στις μηχανές αναζήτησης να μπλοκάρουν τα sites με παράνομο περιεχόμενο. Την πιο μεγάλη πίεση τη νιώθει η Google, βέβαια, αφού χρησιμοποιείται για παντός είδους αναζητήσεις και φυσικά και για μη νόμιμα downloads.

Tα όργανα άρχισαν στη Μεγάλη Βρετανία με την PRS for Music να προτείνει ενός είδους σήμανση των sites με περιεχόμενο χωρίς άδεια.

Αλλά και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, μέλη του Κονγκρέσου προτείνουν μετατροπή στον αλγόριθμο του Google ώστε να δίνει προτεραιότητα σε νόμιμες υπηρεσίες πώλησης μουσικής και ταινιών, αφήνοντας το πειρατικό περιεχόμενο... στο τέλος.

Παράλληλα, την Πέμπτη ο Λευκός Οίκος πρότεινε μια σειρά αλλαγών σχετιζόμενων με την online διακίνηση παράνομου υλικού, αλλά και το broadcasting -με στόχο να λειτουργήσει αποτρεπτικά και στο φαινόμενο του παράνομου streaming υλικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο κιθαρίστας της μπάντας έφυγε από τη ζωή τον Φεβρουάριο.

Ο Wayne Coyne ακόμα κάνει δρομολόγια μέσα στη γνωστή γιγαντιαία πλαστική φούσκα.

FEATURED TODAY

Πριν ακριβώς 15 χρόνια, στις 29 Μαΐου του 2005, το ιστορικό λαιβάδικο της οδού Μάρνη έριξε αυλαία. Επτά άνθρωποι που το έζησαν, ο καθένας με το δικό του

Στο νέο του Diggin' ο Ζώης Χαλκιόπουλος ακούει δυνατά το ομώνυμο ντεμπούτο των MadMadMad, που γεννήθηκαν από τα σπλάχνα των Ill Considered και νιώθει ...

Top
0
Shares