news.team

Θα θυμάστε ίσως ότι πέρυσι στις 7 Ιουλίου είχε βρεθεί νεκρός ο Stuart Cable, ντράμμερ των Ουαλλών pop rockers Stereophonics. Ο θάνατος του είχε ως αιτία την κλασσική και συνάμα τραγική αιτία που βρίσκουμε πολλές φορές σε παρόμοιες καταστάσεις που αφορούν μουσικού. Πιοτό μέχρι θανάτου και αναρρόφηση εμετού.
Η σύντροφος του Rachel Jones έχει όχι απλά ξεκινήσει έναν αγώνα γύρω από την αφύπνιση μουσικών και ιδιωτών για την αλκοολική λαίλαπα όπως την ονομάζει αλλά προέβει και σε μία αποκαλυπτική λεπτομέρεια που αφορά τον τραγικό θάνατο του Cable.
«Ήταν πολύ χαρούμενος μιας και ετοιμαζόταν όπως όλη η μπάντα [σ.σ. Killing for Company] για την αυγουστιάτικη τουρνέ. Επειδή ήθελε να επανέλθει στα κιλά του άρχισε αντί για μπύρα να πίνει βότκα μιας και πολλές δίαιτες λένε πως ένα ποτήρι βότκα έχει λιγότερες θερμίδες από ένα μπουκάλι μπύρα. Παρασύρθηκε και ήπιε λοιπόν πολύ…».
Εμείς να συμπληρώσουμε όμως ότι δεν ήταν μια κλασσική βραδιά κατάποσης αλκοόλ. Κατά παραδοχή της ίδιας της Jones ήταν μία τριήμερη συνεχόμενη κραιπάλη του εκλιπόντος πάνω στο αλκοόλ για να γιορτάσει τα 40 του χρόνια…
Πάντως η καμπάνια της Cable έχει σα σκοπό την τοποθέτηση ισχυρών μηνυμάτων πάνω στις ετικέτες των μπουκαλιών ποτών που να προειδοποιούν τους υποψήφιους μεθυσμένους…

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured