A SPECIAL TRIBUTE LIVE FOR

THE LEGEND BOB MARLEY

Οι 2 βραδιές έχουν Φιλανθρωπικό χαρακτήρα και
μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο ίδρυμα για παιδιά Κιβωτός του Κόσμου

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου
Κέντρο Πολιτισμού ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
Είσοδος Γ, Πειραιώς 254, Ταύρος


Σάββατο 12 Φεβρουαρίου
ΜΥΛΟΣ (Αποθήκη)
Ανδρέου Γεωργίου 56, Θεσσαλονίκη

Line up Αθήνας:
Little Roy (JAΜ)
Prince Malachi (UK)
Jahqoustix (GER)
Ras Daniel Ray (JAM)
Stefanaty (One Drop Forward) (GR)
Σταυρος Νταντους (GR) 
Fundracar (acoustic) (GR) 
Ska Bangies (Acoustic) (GR)

+ Special guest:  Λεωνίδας Μπαλάφας | Πάνος Μουζουράκης | Joanna Drigo | Μάρω Μαρκέλλου | Σοφία Μάνου | Κύριος Κ

 

After Dj set Live party: Radical G | Collie Youth (T.H.C Soundsystem)
Dj Show: Iosif Vagger | Mrs HCN

Doors Open: 21:00


Line up Θεσσαλονίκης:
Jahqoustix (GER)
Ras Daniel Ray (JAM)
Jah Smiley (GR)
Σταυρος Νταντους & Los Tigainos (GR)
Rastayouth (GR)
Stefanatty (GR)
Paranaue (GR)
Joanna Drigo (GR)
Σοφία Μάνου (GR)

+ more guests tba
+ visual projections by 1SF crew

Doors Open: 21:00

Στις 6 Φεβρουαρίου συμπληρώνονται 65 χρόνια από τη γέννηση ενός από τους σπουδαιότερους μουσικούς του πλανήτη και του μεγαλύτερου που ανέδειξε η Τζαμάικα, του ασύγκριτου, αξεπέραστου, αδιαμφισβήτητου ηγέτη ακόμη και μετά θάνατον της reggae σκηνής Bob Marley. Με αφορμή το σπουδαίο αυτό γεγονός οι One Love Reggae Ideas & 1 STEP FORWARD διοργανώνουν ένα Special Tribute Live προς τιμή του. Δύο βραδιές γεμάτες αγάπη, ενότητα, ελευθερία, Δυό νύχτες γιορτής όσων πρέσβευε ο Marley.
Εναρμονισμένες στο τι πρεσβεύει μια τέτοια μέρα για τα πιστεύω των μελών της reggae κοινότητας όπου κι αν βρίσκονται στον πλανήτη οι δυο εταιρείες αποφάσισαν να δώσουν και φιλανθρωπικό χαρακτήρα στα event και μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο ίδρυμα για παιδιά Κιβωτός του Κόσμου.

Προς τιμήν του τεράστιου μουσικού και για χάρη των παιδιών σε μια γιορτή της reggae θα παίξουν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη σπουδαία ονόματα της διεθνούς reggae όπως οι Little Roy Prince, Malachi Ras, Jahqoustix, Daniel Ray καθώς κι οι δικοί μας Stefanaty (One Drop Forward) Σταυρος Νταντους, Fundracar (acoustic), Ska Bangies (Acoustic). Επιπλέον, θα συμμετάσχουν σπουδαίοι Έλληνες μουσικοί ως Special guest όπως οι Λεωνίδας Μπαλάφας | Πάνος Μουζουράκης | Joanna Drigo | Μάρω Μαρκέλλου | Σοφία Μάνου | Κύριος Κ που κι αυτοί με τη σειρά τους θέλουν να καταθέσουν το respect στο μεγάλο δάσκαλο.

Κόντρα σε όλα όσα θέλουν να μας στερήσουν τη διάθεση για χαρά, χορό και ψυχική ανάταση ο Bob Marley μας δίνει την αφορμή για ένα Party που θα ξεκινήσει στις 20:30 και θα τελειώσει στις 05:00 το πρωί γεμάτο μουσικές διαδρομές από εξαντλητικούς ρυθμούς μέχρι χαλαρές μελωδίες με στίχους που μιλούν στην ψυχή σε 2 ανεπανάληπτες tribute βραδιές.

Κοντά μας θα είναι o σπουδαίος Little Roy που έγινε γνωστός την περίοδο που μεσουρανούσε το rocksteady.

O μοναδικός Prince Malachi γεννημένος ως Mark Wynter το 1969 στο Λονδίνο αποτελεί έναν ιδιαίτερο roots reggae τραγουδιστή που έχει χαρακτηριστεί όχι άδικα ως ένας διεθνής "New Roots Messenger".
Ο Jahqoustix αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της γερμανικής αλλά και της ευρωπαϊκής reggae σκηνής.


O Ras Daniel Ray γεννήθηκε στη Τζαμάικα κι άρχισε από έφηβος να συμμετέχει σε γνωστά reggae soundsystems του νησιού, όπως οι Tone Echo Night Rider κι οι τρομεροί Killamanjaro sound.
Με τη συμμετοχή τους μας τιμούν και οι δικοί μας Stefanaty (One Drop Forward),  Σταύρος Νταντους, Fundracar (acoustic), Ska Bangies (Acoustic), Paranaue, Jah Smiley, Rastayouth

+ Special guest:  Λεωνίδας Μπαλάφας | Πάνος Μουζουράκης | Joanna Drigo | Μάρω Μαρκέλλου | Σοφία Μάνου | Κύριος Κ

Στην Αθήνα θα ακολουθήσει After Live party με τους Radical G, Collie Youth (T.H.C Soundsystem) και Dj Show με τους  Iosif Vagger και MRS HCN


Προπώληση:
 
Αθήνα & Θεσσαλονίκη
Ticket House
Μetropolis

Οι online πωλήσεις διενεργούνται στο Ticket Arena www.ticketarena.gr και μέσα από την Ticketpro στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.ticketpro.gr

Τιμή εισιτηρίων:
Οι Οne Love Reggae Ideas & η 1 STEP FORWARD συνεχίζουν την πολιτική των ιδιαίτερα χαμηλών τιμών και τις ορίζουν ως εξής:

Τιμές Αθήνας
Προπώληση: 15€
Ταμείο: 20€

Τιμές Θεσσαλονίκη
Προπώληση: 12€
Ταμείο: 15€

 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured