Line up:
Horace Andy (JAM) feat Dub Asante (UK)
Fundracar (GR)

DJ SETS
Rankin Johnny (GR)
DJ Ιωσήφ Βάγγερ (GR)
Mrs HCN (GR)


Doors Open: 21.00

Για ακόμη μια φορά η One Love Reggae Ideas φέρνει στην Ελλάδα έναν θρύλο της Reggae, μια από τις ιστορικότερες και ιδιαίτερες μορφές που έχει γεννήσει η Τζαμάϊκα. Έναν σπάνιο καλλιτέχνη κι αφοσιωμένο υπηρέτη της μουσικής για πάνω από 4 δεκαετίες. Ο μοναδικός κι ασύγκριτός Horace Andy, γεννήτορας του Trip - Hop κaι εξελικτής της Dancehall θα βρεθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα στις 5 Μαρτίου στη σκηνή του Κέντρο Πολιτισμού ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ συνοδευόμενος από τη θρυλική reggae μπάντα Dub Asante για μια συναυλία που θα γράψει ιστορία και θα μείνει σε όλους μας αξέχαστη.

Πραγματικά, ότι και να πει κανείς για τον Horace Andy είναι λίγο. Σπουδαίος καλλιτέχνης, γνήσιος λάτρης της μουσικής και καινοτόμος, έπαιξε καταλυτικό ρόλο στη δημιουργία κι εξέλιξη της dancehall reggae. Μια από τις πιο εξέχουσες reggae προσωπικότητες του κόσμου έγινε γνωστός για την ξεχωριστή μελιστάλακτη φωνή του και την ασύγκριτη ικανότητα του να γράφει τραγούδια που λατρεύονται από το κοινό όπως τα "Government Land", "Angel", "Five Man Army", "Do You Love My Music", "Skylarking", "Just Say Who", "Don't Try To Use Me", "You Are My Angel", "Zion Gate", "I' ve Got to Get Away" και πολλά άλλα. Έντονα πολιτικοποιημένος όντας Rastafarian σε όλη του τη πορεία ο Horace Andy έχει γράψει δυνατούς και συνειδητοποιημένους στίχους στέλνοντας τα δικά του μηνύματα αγάπης, ενότητας, ελευθερίας, ελπίδας και κατέχει δικαίως μια ξεχωριστή θέση ανάμεσα στους μεγάλους Rastafarian.


Οι live εμφανίσεις του Horace Andy είναι μια μοναδική εμπειρία για τους λάτρεις της μουσικής που θέλουν να γευτούν τη δύναμη ενός από τους ζωντανούς Reggae θρύλους κι ένα reggae – dancehall – trip/hop show που δε πρέπει κανείς να χάσει.

Μαζί του η θρυλική dub μπάντα από τη Βρετανία Dub Asante. Οι εκρηκτικοί Dub Asante έχουν γράψει τη δική τους ξεχωριστή σελίδα στη reggae παίζοντας για μερικούς από τους μεγαλύτερους reggae καλλιτέχνες του κόσμου. Αυτή τη περίοδο και για καλή τύχη του Ελληνικού κοινού συνεργάζονται σε όλες τις live εμφανίσεις του μαζί με τον Horace Andy κι έτσι θα τους απολαύσουμε δίπλα του.

Μια reggae collectiva που ενώνει ανθρώπους από Κούβα, Κένυα, Ελλάδα αποτελεί την ελληνική παρουσία της βραδιάς που δε θα μπορούσε να λείπει. Οι Fundracar διαθέτουν μια reggae, dubrock και indie αισθητική, ενώ ο ρυθμός τους βασίζεται σ’ όλα τα είδη της “μαύρης μουσικής” (reggae – dub - funky), δίνοντας τον καθαρόαιμο μουσικό της χαρακτήρα, γεγονός  που οφείλεται στην καταγωγή των μελών της μπάντας.

Στα decks για το warm - up οι Rankin Johnny, Ιωσήφ Βάγγερ και Mrs. HCN

Σάββατο 5 Μαρτίου
Κέντρο Πολιτισμού ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
Είσοδος Γ, Πειραιώς 254, Ταύρος


Προπώληση:

Αθήνα
Ticket House
Μetropolis

Οι online πωλήσεις διενεργούνται στο Ticket Arena www.ticketarena.gr και μέσα από την Ticketpro στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.ticketpro.gr

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured