O Vivian Campbell μίλησε για πρώτη φορά δημοσίως περί του θανάτου του παλαιού του συνεργάτη Ronnie James Dio. «Ήταν ηλίθιο εκ μέρους μου που είχα να μιλήσω τόσα χρόνια στον Ronnie, σχεδόν 25 χρόνια. Έχασα τη μητέρα μου μόλις 9 μέρες πριν φύγει ο Ronnie και όλα γύριζαν μέσα στο κεφάλι μου. Ασχέτως του αν ήταν πραγματικά δύσκολο να συνυπάρχουμε στο ίδιο σχήμα είμαι περήφανος για τη μουσική που κάναμε μαζί». Παράλληλα (και σχεδόν αναπάντεχα) μίλησε για το πόσο του αρέσει ο ρόλος του στους ανανεωμένους Thin Lizzy σε αντίθεση με τους Def Leppard.

“Στους Def δεν έχει καμία πρόκληση ο ρόλος μου όλα αυτά τα 20 χρόνια που είμαι στη μπάντα. Ο Phil Collen κάνει το μεγαλύτερο μέρος της κιθάρας και εγώ κάνω αυτό που κάνω. Αντίθετα ευχαριστιέμαι κάθε λεπτό συμμετοχής μου στους Thin Lizzy…Άρχισα να αγαπάω και πάλι την κιθάρα μέσω αυτής της δουλειάς στου Lizzy…».

Την ίδια στιγμή οι Social Distortion (φωτο) ανακοίνωσαν ότι το καινούργιο τους album θα κυκλοφορήσει στις 17 Ιανουαρίου, ο τίτλος του είναι Hard Times And Nursery Rhymes και η εταιρεία πίσω από το εγχείρημα είναι η Epitaph. Αν πάντως ανυπομονείτε να το ακούσετε μπορείτε να πάτε στην ακόλουθη διεύθυνση:

http://www.voxbloc.com/share/social-distortion-album-stream

 


 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured