H καθόλου άδικα φερόμενη βασίλισσα της soul απεκάλυψε για πρώτη φορά τις προηγούμενες ημέρες κάποιες λεπτομέρειες για την υγεία της, απαντώντας σε διάφορες φήμες και δημοσιεύματα που έχουν δει το φως τους τελευταίους μήνες.
Αν και η Aretha Franklin αναγκάστηκε να ακυρώσει (χωρίς να δοθούν νέες ημερομηνίες) όλες τις συναυλίες της μέχρι και τον Μάιο του 2011 εντούτοις δηλώνει καλά στην υγεία και στη διάθεση της. Αρνήθηκε όμως να σχολιάσει αυτό που ακούγεται αρκετούς μήνες ήδη, ότι πάσχει δηλαδή από παγκρεατικό καρκίνο. Η όλη περιπέτεια της υγείας της ξεκίνησε, όπως είπε η ίδια, τον Φεβρουάριο του 2010 όταν σε μία συναυλία της στο Τορόντο του Καναδά αισθάνθηκε εντονότατες ενοχλήσεις στην αριστερή της πλευρά.
Η Franklin ευχαρίστησε όλους τους οπαδούς για την υποστήριξη τους όλους αυτούς τους μήνες στις συναυλίες της αλλά και στην ιστοσελίδα της μέσω μηνυμάτων που της απέστειλαν αλλά παράλληλα δήλωσε ότι σε καμία περίπτωση δε θα δώσει άλλες λεπτομέρειες για τη θεραπεία της και ζήτησε από το κοινό να σεβαστεί την ιδιωτικότητα της.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured