news.team

Το 5ο album των Twilight Singers είναι όχι μόνο ήδη ηχογραφημένο αλλά και έτοιμο προς έκδοση, γεγονός που θα συμβεί στις 15 Φεβρουαρίου -και πάλι από τη Sub Pop Records. Ο Greg Dulli αναφέρει σε συνέντευξη των τελευταίων ημερών ότι το υλικό του “Dynamic Steps” (όπως τιτλοφορεί το δίσκο) γράφτηκε περίπου ένα χρόνο πριν, στο σπίτι του κιθαρίστα (των Eagles of Death Metal) Dave Catching με αφορμή ένα σχεδόν τυχαίο παράγοντα, όπως υποστηρίζει. «Πάτησα το on σε ένα drum machine και απλά δεν μπορούσε από εκείνο το σημείο και πέρα να το κλείσω. Μου άρεσε τρομακτικά ο ήχος και βάσισα όλες τις συνθέσεις πάνω σε αυτό».
Στο επίπεδο των στίχων και πάλι ο Dulli χρησιμοποιεί κατά πως φαίνεται την έμπνευση της στιγμής όπως καταμαρτυρεί και στη συνέχεια της συνέντευξης.
«Προσπαθώ να βρω λέξεις που όχι μόνο η πρώτη ηχητική τους να είναι ωραία αλλά και να ευχαριστιέμαι όταν τις ακούω από το δικό μου στόμα. Αλλά η πραγματική τους δυναμική μου αποκαλύπτεται αργότερα. Σε αυτό μοιάζω με τον Jay-Z. Παρασύρομαι εύκολα σε αυτοσχεδιαστικό οίστρο και είμαι καλός σε αυτό, πραγματικά. Έχω τη μελωδία και από εκεί και πέρα προχωρώ με λογική free style”…

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured