news.team

Το 2010 ήταν ένας χρόνος που όλα κύλησαν ομαλά και καλά για τον Jaz Coleman, κατά πως φαίνεται. Ο πρώτος μετά από 25 χρόνια δίσκος των Joke, μια τουρνέ που πήγε πολύ καλά σε εισπράξεις και κριτικές (τους απολαύσαμε και εδώ τον Οκτώβρη) και το βραβείο του Ιππότη των Τεχνών από τη Γαλλική κυβέρνηση τον Σεπτέμβρη.
Όμως ο ίδιος υποστηρίζει, σε προ ημερών συνέντευξη του, ότι όλα αυτά μπορούν να γκρεμιστούν όταν δεν υπάρχει σωστός σχεδιασμός ειδικότερα στα οικονομικά και ακόμα πιο ειδικά στο επίπεδο της οικογένειας.

«Ήξερα από την αρχή ότι από τη στιγμή που μπλεκόμουν με τη μουσική θα υπήρχαν προβλήματα με τα λεφτά. Συνεχόμενα πάνω κάτω στο τι θα ερχόταν για να πληρώσεις τους λογαριασμούς. Γι αυτό και από την αρχή σκέφτηκα ότι δεν θα έπρεπε με τίποτα να είμαι με μία γυναίκα που θα περίμενε να τη στηρίξω οικονομικά. Αντιθέτως προτίμησα να είμαι με γυναίκες που είχαν δική τους οικονομική οντότητα. Βοηθάει τα πράγματα και λύνει καβγάδες πριν αυτοί δημιουργηθούν. Η συμβουλή μου είναι προς έναν νέο μουσικό η εξής. Μην παντρευτείς άσχημη ή φτωχή».

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured