Ο δήμαρχος του Λονδίνου προτείνει τον Keith Richards για τον τίτλο του Ιππότη...

news.team
news.team

Ο δήμαρχος του Λονδίνου, Boris Johnson σε επιστολή του στην εφημερίδα Daily Telegraph, απαιτεί να λάβει ο κιθαρίστας των Rolling Stones Keith Richards, τον τίτλο του Ιππότη.

Ο Johnson μάλιστα επιτίθεται και στον πρώην πρωθυπουργό Τony Blair, ο οποίος κατά τη διάρκεια της θητείας του, έχρισε Ιππότη τον Mick Jagger αγνοώντας τον Richards - τον οποίο ο δήμαρχος χαρακτηρίζει ως ‘Human Riff’.

«Αποτελεί σκάνδαλο διαρκείας, το γεγονός ότι ο Keith Richards δεν έχει γίνει έστω Knight Bachelor (σ.σ. το βασικό αξίωμα στο βρετανικό σύστημα τιμητικών διακρίσεων) και το εξωφρενικό του πράγματος,  μου έγινε σαφές φέτος τα Χριστούγεννα όταν μου δόθηκε ένα αντίτυπο της αυτοβιογραφίας του μουσικού (σ.σ. ‘Life’) και αυτό ήταν. Ένιωσα το βάρος της αδικίας. Δεν μπορώ να σκεφτώ ένα άλλο μέλος του καλλιτεχνικού και πολιτιστικού τομέα της χώρας ή από τον χώρο των μέσων μαζικής ενημέρωσης, το οποίο να έχει κάνει τόσα πολλά πράγματα και έχει διεισδύσει στην παγκόσμια συνείδηση», αναφέρει μεταξύ άλλων ο δήμαρχος.

Στη συνέχεια μπορείτε να παρακολουθήσετε και μια πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε ο Richards με αφορμή την αυτοβιογραφία του, ‘Life’.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο θρυλικός τραγουδιστής της soul έφυγε από τη ζωή στα 81 του χρόνια. 

Με σύνθημα το «Η απόσταση μας ενώνει», το Ίδρυμα Ωνάση φέρνει την τέχνη στις οθόνες σας, αυτές τις μέρες που «μένουμε

Για το κομμάτι "Early Morning", που είναι ό,τι πρέπει για χαλαρή ανοιξιάτικη Παρασκευή (σαν αυτές που ζούμε τελευταία

FEATURED TODAY

Στο νέο του Incoming, ο Δημήτρης Λιλής γράφει για εκείνα τα παιδιά που έμαθαν να προσφέρουν στην μουσική κουλτούρα, χωρίς να ξεχνάνε από που ξεκίνησαν. 

Η Τάνια Σκραπαλιώρη επιλέγει τα μουσικά εκείνα βιβλία που πρέπει να έχετε στη βιβλιοθήκη σας -και προς Θεού, μην ξεχάσετε τον Simon Reynolds.

Πίσω στο 1992, η 28άχρονη Αμερικανίδα δεν σχετιζόταν ούτε με την ηλεκτρονική επίγευση που άφησαν τα 1980s, ούτε με τον grunge ορυμαγδό που ακουγόταν στον ...
Top
0
Shares
0
Shares