Ο δήμαρχος του Λονδίνου προτείνει τον Keith Richards για τον τίτλο του Ιππότη...

news.team
news.team

Ο δήμαρχος του Λονδίνου, Boris Johnson σε επιστολή του στην εφημερίδα Daily Telegraph, απαιτεί να λάβει ο κιθαρίστας των Rolling Stones Keith Richards, τον τίτλο του Ιππότη.

Ο Johnson μάλιστα επιτίθεται και στον πρώην πρωθυπουργό Τony Blair, ο οποίος κατά τη διάρκεια της θητείας του, έχρισε Ιππότη τον Mick Jagger αγνοώντας τον Richards - τον οποίο ο δήμαρχος χαρακτηρίζει ως ‘Human Riff’.

«Αποτελεί σκάνδαλο διαρκείας, το γεγονός ότι ο Keith Richards δεν έχει γίνει έστω Knight Bachelor (σ.σ. το βασικό αξίωμα στο βρετανικό σύστημα τιμητικών διακρίσεων) και το εξωφρενικό του πράγματος,  μου έγινε σαφές φέτος τα Χριστούγεννα όταν μου δόθηκε ένα αντίτυπο της αυτοβιογραφίας του μουσικού (σ.σ. ‘Life’) και αυτό ήταν. Ένιωσα το βάρος της αδικίας. Δεν μπορώ να σκεφτώ ένα άλλο μέλος του καλλιτεχνικού και πολιτιστικού τομέα της χώρας ή από τον χώρο των μέσων μαζικής ενημέρωσης, το οποίο να έχει κάνει τόσα πολλά πράγματα και έχει διεισδύσει στην παγκόσμια συνείδηση», αναφέρει μεταξύ άλλων ο δήμαρχος.

Στη συνέχεια μπορείτε να παρακολουθήσετε και μια πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε ο Richards με αφορμή την αυτοβιογραφία του, ‘Life’.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κι αυτό γιατί η Lady Gaga ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη ραδιοφωνική της εκπομπή στο Apple Music.

Μετά από μια σεζόν, το Hulu ακυρώνει τη σειρά με την Zoë Kravitz.

Το φεστιβάλ έγινε την Παρασκευή 31 Ιουλίου στο Θέατρο της Ανατολικής Τάφρου.

FEATURED TODAY

Στο τελευταίο του Incoming για τον Αύγουστο, ο Δημήτρης Λιλής κοιτά με απορία την επικαιρότητα και ψάχνει τη θέση των μουσικών σε αυτή.

Στο τελευταίο του Diggin' πριν τις διακοπές, ο Ζώης Χαλκιόπουλος ακούει το The Mosaic of  Transformation της Kaitlyn Aurelia Smith.

Η Τάνια Σκραπαλιώρη διάβασε το πρώτο βιβλίο της τριλογίας της Virginie Despentes που χτίζει ένα σύμπαν γεμάτο αντι-ήρωες και πολλή μουσική στο

Top