Τον περασμένο μήνα, ένας άνδρας κατάφερε να ξεγελάσει τους υπαλλήλους μιας πιτσαρίας στο Amherst στη Μασαχουσσέτη, για να παραγγείλει 178 πίτσες χωρίς να πληρώσει ούτε σεντ.

Ο άνδρας, μπήκε στο κατάστημα με τις πίτσες στις 20 Νοεμβρίου, την βραδιά που μόλις είχε τελειώσει μια συναυλία του Dylan στην περιοχή και αφού ισχυρίστηκε ότι είναι ένας από τους roadies του μουσικού (έδειξε και ένα backstage πάσο από παλιότερη συναυλία του μουσικού), παρείγγειλε 178 από τις πιο ακριβές πίτσες που διέθετε το menu. Επιπλέον υποσχέθηκε και ένα γενναίο φιλοδώρημα στο προσωπικό του καταστήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι υπάλληλοι  έμειναν στο κατάστημα μέχρι τα ξημερώματα για να μπορέσουν να φέρουν σε πέρας την παραγγελία – μαμούθ, μια παραγγελία που μεταφράζεται σε 3.900 δολάρια λογαριασμό.

Όταν ο άνδρας δεν εμφανίστηκε όπως τους είχε υποσχεθεί για να παραλάβει τις πίτσες εκείνοι κάλεσαν την αστυνομία.
Οι αστυνομικοί απευθύνθηκαν στην ομάδα του Bob Dylan, που βρισκόταν στην πόλη, όμως κατάλαβαν ότι κανείς από εκεί δεν είχε σχέση με το συμβάν. Μια κάμερα που υπήρχε στο κατάστημα και είχε καταγράψει όλο το συμβάν, έδειξε τον ένοχο, ο οποίος σήμερα μέσω του δικηγόρου του ζητάει συγνώμη για αυτή τη «φάρσα» και έχει καταλήξει σε συμφωνία με την πιτσαρία για να επιστρέψει ένα μέρος των χρημάτων.

Όσο για τις 178 πίτσες, οι υπάλληλοι μοίρασαν σε πελάτες όσες μπόρεσαν και οι υπόλοιπες πήγαν στα σκουπίδια…

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured