View More

Μετά το Avopolis.gr, το Movieworld.gr και το Indexonline.gr, τώρα online και το Platform.gr!

news.team
news.team

Η ομάδα του Avopolis.gr και της Brainfood, παρά τις δύσκολες στιγμές για όλους, βρίσκεται σε δημιουργικό οργασμό τους τελευταίους μήνες, ετοιμάζοντας (με αρκετά ξενύχτια και πολλή, πολλή δουλειά) μια σειρά από sites αλλά και ανανεώνοντας τα ήδη υπάρχοντα.

Ξεκινήσαμε τον Αύγουστο με το  www.indexonline.gr, το καθημερινό διαδικτυακό αδερφάκι του free-press Index που ήδη έχει κερδίσει πάνω από 50.000 μηνιαίους φίλους του βιβλίου.

Συνέχεια με το www.platform.gr, το οποίο υπάρχει ήδη online από αυτή την εβδομάδα, καλύπτοντας όλο το φάσμα της street κουλτούρας, από skate και graffiti, μέχρι street fashion, ποδήλατο, χορό και μουσική...

Τα site αυτά θα συνδέονται με τις επόμενες τρεις αφίξεις μας:

- Το νέο www.movieworld.gr (powered by Cine7 team) με ένα team 30 ανθρώπων του κινηματογράφου γνωστών και μη - κριτικών και απλών bloggers. Έρχεται στις 23 Δεκεμβρίου με νέα σχεδίαση και πολλά interactive features... Και αρχή κάνει με μία συνέντευξη ενός πολύ μεγάλου σκηνοθέτη από το εξωτερικό, η οποία θα προκαλέσει αίσθηση!

- Το www.astrafriends.com, ένα portal που θα συνδυάζει social media και αστρολογία σε ένα μοναδικό concept που θα δείτε στο τέλος Δεκεμβρίου.

- Το νέο 4-σε-1 www.avopolis.gr με interactivity, νέα features και νέα σχεδίαση που θα επιτρέπει την εύκολη και γρήγορη περιήγηση σε οποιοδήποτε σημείο του site... Αυτό δεν θα σας πούμε πότε έρχεται... Θα το δείτε ξαφνικά στις οθόνες σας!

- Το Clipart by Floral radio... Λεπτομέρειες γι' αυτό σε λίγες μέρες...

Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά περισσότερα, απλά ότι αναμένουμε και το δικό σας feedback και ότισυνεχίζουμε την εντατική δουλειά γι' αυτά, αλλά και για τα επόμενα prοject του 2011, ήτοι την ενισχυμένη ψηφιακή έκδοση του sonik (και όλων των εκδόσεών μας), αλλά και εφαρμογές για κινητά που θα φέρνουν όλο αυτό το περιεχόμενο πιο κοντά σας...

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο συν-ιδρυτής των Fleetwood Mac αναμένεται να γράψει και τη μουσική της σειράς που θα φέρει τον τίτλο 13 Songs

Η Recording Academy μετέθεσε τη διεξαγωγή των λαμπερών μουσικών βραβείων εξαιτίας του νέου κύματος της πανδημίας που

Ο lead singer των U2 παραδέχτηκε επίσης ότι δεν του αρέσει καν το όνομα του συγκροτήματός του

FEATURED TODAY

Στο 2ο επεισόδιο των Diggin' podcasts, ο Ζώης Χαλκιόπουλος σαν άλλος night rider διαλέγει παραγνωρισμένα folk ευρήματα από τις δεκαετίες του '60 και του '70.

Με αφορμή την κυκλοφορία του album Artificial, ο Δημήτρης Μάστορης συζητάει με τον επιστήμονα και μουσικό πίσω από το project Dance With Invisible Partners Κωστή Γαρδίκη για την τεχνητή νοημοσύνη και τη μουσική, το ισοζύγιο της συνδημιουργίας με έναν αλγόριθμο και την ηθική του data-ισμού. 

Ο ιδιοκτήτης του Kasseta Record Shop ξεσκονίζει τα βινύλια της Tribal Records και  θυμάται πως ο dj Junior Vasquez έδωσε στην house τον extravagant χαρακτήρα της.
Top
0
Shares