View More

Οι Accept στην Αθήνα! Την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου, στο Gagarin 205.

news.team
news.team

H Archangel παρουσιάζει:
ACCEPT LIVE
ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011 – GAGARIN 205

Με σύμβολο τις φλεγόμενες  Flying V και σήμα κατατεθέν  τον  χαρακτηριστικό  και όμοιο-με-κανενός-άλλου  ήχο τους , οι Accept  ήταν, είναι και θα είναι το σημαντικότερο συγκρότημα κλασσικού metal που γέννησε ποτέ η Ηπειρωτική Ευρώπη.
Από το 1979 μέχρι και το 1986 κυκλοφόρησαν 6 studio album τα οποία  όχι μόνο επαναπροσδιόρισαν  τον ήχο του heavy metal της εποχής αλλά μαζί με τους Judas Priest και τους Iron Maiden αποτέλεσαν αυτούς που θα  όριζαν τις  εξελίξεις και θα επηρέαζαν όσο κανένας άλλος  το πρόσωπο αυτής της μουσικής.
Οι δίσκοι τους ‘Breaker’, ‘Restless And Wild’, ‘Balls To The Wall’ και ‘Metal Heart’  θεωρούνται ορόσημα και τραγούδια σαν τα “Breaker’ ,  ‘Son Of A Bitch’ , ‘Fast As A Shark’, ‘Princess of The Dawn’ , ‘Balls To The Wall’ , ‘London Leatherboys’ , ‘Metal Heart’ , ‘Up To The Limit’ και δεκάδες άλλα  έκαναν τους Accept ένα από τα πλέον περιζήτητα συναυλιακά ονόματα.
Η επανένωσή του το 1992 αξίωσε μία νέα γενιά οπαδών να τους απολαύσει επί σκηνής , ενώ  η επάνοδος τους το 2005 τους  χάρισε τη θέση των headliners στα μεγαλύτερα metal festival όπως το ‘Wacken’ και το ‘Sweden Rock Festival’.
Το 2010 οι Accept με τραγουδιστή τον Mark Tornillo επέστρεψαν με το νέο τους δίσκο , το ‘Blood Of The Nations’ το οποίο και χαιρετήθηκε από οπαδούς και Τύπο ως ένα από τα καλύτερα heavy metal album των τελευταίων ετών.
 
Πέντε metal γερόλυκοι μας κάνουν να συνειδητοποιήσουμε ξανά, πως…τίποτα δεν συγκρίνεται με την γοητεία του κλασικού heavy metal.Heavy metal ανάτασης ψυχής, heavy metal με ταυτότητα, εμπειρία και πλεόνασμα συναισθήματος. Heavy metal που απευθύνεται σε όλους, από τον πιτσιρικά που τώρα αφήνει μαλλί και που έχει για θεούς του τον Gus, τον Laiho και τον Amott, αγνοώντας το όνομα του Wolf Hoffman και το “Balls to the Wall”, μέχρι την παλιοσειρά που του έπεσαν τα μαλλιά κάνοντας heading στις πίστες των 80s. (Περιοδικό Metal Hammer)

Οι Accept του 2010 είναι καλύτεροι από τους Accept του 1984 (Classic Rock)

Το "Blood of the Nations" είναι η τονωτική ένεση που χρειαζόταν κάθε οπαδός του παραδοσιακού metal  και σίγουρα θα αποδειχτεί ως ένα από τα καλύτερα album του είδους του.  (blabbermouth)

«… Το “Blood of the nations” έχει όλα τα trademark σημεία αναφοράς των ACCEPT: χορωδιακά refrains, πιασάρικες κιθαριστικές δισολίες, άριστα δεύτερα φωνητικά, γρήγορα αλλά και mid-tempo τραγούδια, τις κλασικότροπες σφήνες του Hoffman αλλά και τη φωνή του Tornillo που είναι κάτι μεταξύ Udo και Brian Johnson» (Rock Hard)

…στο “Blood Of The Nations” αφού μας προσφέρει όλα αυτά που λατρέψαμε στους Accept, όλα αυτά που τους έκαναν την πιο επιτυχημένη Γερμανική Metal μπάντα την περίοδο 82-87, πύρινα riff, μελωδίες και δισολιες που κόβουν την ανάσα, χορωδιακά φωνητικά….τι να λέμε τώρα.(metalzone.gr)

Οι Accept στις 13 Φεβρουαρίου εμφανίζονται μπροστά στο Ελληνικό κοινό, στο GAGARIN  205,  για μία και μοναδική εμφάνιση και κανείς λάτρης του κλασσικού heavy metal δεν πρέπει να χάσει αυτό το ραντεβού με την Ιστορία. 
Σύντομα θα ανακοινωθούν τα συγκροτήματα που θα ανοίξουν τη συναυλία.

Σημεία προπώλησης :
ΑΘΗΝΑ
Σε όλα τα PUBLIC , σε όλα τα METROPOLIS  και στο TICKETSERVICES  (Πανεπιστήμιου 39, Στοά Πεσματζόγλου)
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΜUSICLAND (Μητροπόλεως 102)
 Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα: www.ticketservices.gr
 Τιμή: 35 ευρώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακούστε ένα previously unreleased demo του ομώνυμου κομματιού του δίσκου

Δείτε βίντεο της κοινής τους εμφάνισης, αλλά και επιπλέον υλικό όπου οι thrash pioneers ερμηνεύουν το John Bush-era

Υπεύθυνος για επιτυχίες των The Supremes, The Four Tops, The Isley Brothers κ.α. R.I.P.

FEATURED TODAY

Το Avopolis πήγε στο Europavox Festival στη Γαλλία, γνωστό και ως σημείο συνάντησης για νέες μπάντες από κάθε γωνιά της Ευρώπης. Είδαμε, ακούσαμε και καταγράψαμε τους καλλιτέχνες που πιθανότατα να μας απασχολήσουν και στο μέλλον.

Όχι, δεν έχει γίνει λάθος στον τίτλο. Αν κι είναι ίσως πιο δόκιμο το «’90s: Η Άνοδος και η Πτώση του Βασιλιά της Ποπ», ωστόσο προτιμήθηκε ένας τίτλος προς το Bowie-κότερο για να καταδείξει ότι η δεκαετία του 1990 υπήρξε για τον Michael Jackson η επιβεβαίωση των αρχικών μας υποψιών...

Μια ονειρική τηλεοπτική μεταφορά του εμβληματικού comic του Neil Geiman που έμοιαζε ακατόρθωτη, πιστή στην καρδιά των χάρτινων αναζητήσεων του Ονείρου. 

Top