Μετά το Avopolis.gr, το Movieworld.gr και το Indexonline.gr, τώρα online και το Platform.gr!

news.team
news.team

Η ομάδα του Avopolis.gr και της Brainfood, παρά τις δύσκολες στιγμές για όλους, βρίσκεται σε δημιουργικό οργασμό τους τελευταίους μήνες, ετοιμάζοντας (με αρκετά ξενύχτια και πολλή, πολλή δουλειά) μια σειρά από sites αλλά και ανανεώνοντας τα ήδη υπάρχοντα.

Ξεκινήσαμε τον Αύγουστο με το  www.indexonline.gr, το καθημερινό διαδικτυακό αδερφάκι του free-press Index που ήδη έχει κερδίσει πάνω από 50.000 μηνιαίους φίλους του βιβλίου.

Συνέχεια με το www.platform.gr, το οποίο υπάρχει ήδη online από αυτή την εβδομάδα, καλύπτοντας όλο το φάσμα της street κουλτούρας, από skate και graffiti, μέχρι street fashion, ποδήλατο, χορό και μουσική...

Τα site αυτά θα συνδέονται με τις επόμενες τρεις αφίξεις μας:

- Το νέο www.movieworld.gr (powered by Cine7 team) με ένα team 30 ανθρώπων του κινηματογράφου γνωστών και μη - κριτικών και απλών bloggers. Έρχεται στις 23 Δεκεμβρίου με νέα σχεδίαση και πολλά interactive features... Και αρχή κάνει με μία συνέντευξη ενός πολύ μεγάλου σκηνοθέτη από το εξωτερικό, η οποία θα προκαλέσει αίσθηση!

- Το www.astrafriends.com, ένα portal που θα συνδυάζει social media και αστρολογία σε ένα μοναδικό concept που θα δείτε στο τέλος Δεκεμβρίου.

- Το νέο 4-σε-1 www.avopolis.gr με interactivity, νέα features και νέα σχεδίαση που θα επιτρέπει την εύκολη και γρήγορη περιήγηση σε οποιοδήποτε σημείο του site... Αυτό δεν θα σας πούμε πότε έρχεται... Θα το δείτε ξαφνικά στις οθόνες σας!

- Το Clipart by Floral radio... Λεπτομέρειες γι' αυτό σε λίγες μέρες...

Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά περισσότερα, απλά ότι αναμένουμε και το δικό σας feedback και ότι συνεχίζουμε την εντατική δουλειά γι' αυτά, αλλά και για τα επόμενα prοject του 2011, ήτοι την ενισχυμένη ψηφιακή έκδοση του sonik (και όλων των εκδόσεών μας), αλλά και εφαρμογές για κινητά που θα φέρνουν όλο αυτό το περιεχόμενο πιο κοντά σας...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι Massive Attack συνεργάζονται με τους Algiers, τον Saul Williams και τους Young Fathers στο νέο τους υλικό που

43 χρόνια μετά κυκλοφορεί ένα επίσημο clip του κομματιού.

FEATURED TODAY

Λίγο πριν την προβολή του Ζητείται Διέξοδος στο Backstage Film Festival (Κυριακή 12/7), ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ μίλησε στη Βασιλεία Μαξακούλη και το ...

Στο νέο του Incoming, ο Δημήτρης Λιλής ακούει δυνατά τσιτωμένο hardcore, από την Ουάσινγκτον μέχρι την Αθήνα κι από εκεί στο Λος Άντζελες.

Top