«Αποκαταστάθηκε» τελικά η μνήμη του Jim Morrison…

news.team
news.team

Πριν από περίπου ένα μήνα είχαμε πει στα νέα του Avopolis, ότι θα άνοιγε ξανά η υπόθεση του Jim Morrison σχετικά με την προσβολή της δημόσιας αιδούς, στην συναυλία των Doors το 1969 στο Miami των Η.Π.Α. Τότε,  ο frontaman των Doors, είχε συλληφθεί για δημόσια μέθη και επίδειξη των γεννητικών του οργάνων στο κοινό – κάτι το οποίο δεν αποδείχθηκε από το φωτογραφικό υλικό που είχαν συλλέξει οι τότε αρχές από τη συναυλία.

Σύμφωνα με το CNN, η υπόθεση επανεξετάσθηκε στις 9 Δεκεμβρίου από αρμόδια επιτροπή της Florida και ο Morrison έλάβε απονομή χάριτος, σχετικά με αυτή την κατηγορία για την οποία είχε καταδισκαστεί το 1969 σε οκτάμηνη φυλάκιση. Ο τραγουδιστής αρνιόταν τότε ότι είχε προβεί σε κάποια άσεμνη κίνηση και είχε κάνει έφεση. Λίγο αργότερα έφυγε για το Παρίσι όπου και πέθανε το 1971. Ο τωρινός κυβερνήτης της Florida, είχε υποσχεθεί το περασμένο φθινόπωρο να επανεξετάσει την υπόθεση, μετά και από αίτημα των οπαδών του τραγουδιστή.

Η φίλη και συνεργάτιδα του Morrison, Patricia Kennealy Morrison η οποία ήταν εναντίον της απονομής χάριτος, δήλωσε σχετικά με το θέμα ότι: «Από την στιγμή, που οι αρχικές κατηγορίες ήταν ουσιαστικά ένα διαφημιστικό κόλπο δεν μου κάνει καμία εντύπωση που η όλη διαδικασία επανήλθε, με παρόμοιο τρόπο τώρα. Ο Morrison δεν έκανε τίποτα για να χρειάζεται να του απονεμηθεί χάρη.

Ο κυβερνήτης της Florida δήλωσε ότι: «Η καταδικαστική απόφαση, θα έπρεπε να έχει απορριφθεί μετά τον θάνατο του Jim Morrison και αυτό που ξέρω είναι ότι αν κάποιος  δεν έχει διπράξει έγκλημα, αυτό πρέπει να του αναγνωριστεί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο οποίο θα δείτε, μεταξύ άλλων, την Kylie Jenner, τη Rosaliá και τη Normani.

Κι αυτό γιατί η Lady Gaga ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη ραδιοφωνική της εκπομπή στο Apple Music.

Μετά από μια σεζόν, το Hulu ακυρώνει τη σειρά με την Zoë Kravitz.

FEATURED TODAY

Στο τελευταίο του Incoming για τον Αύγουστο, ο Δημήτρης Λιλής κοιτά με απορία την επικαιρότητα και ψάχνει τη θέση των μουσικών σε αυτή.

Στο τελευταίο του Diggin' πριν τις διακοπές, ο Ζώης Χαλκιόπουλος ακούει το The Mosaic of  Transformation της Kaitlyn Aurelia Smith.

Η Τάνια Σκραπαλιώρη διάβασε το πρώτο βιβλίο της τριλογίας της Virginie Despentes που χτίζει ένα σύμπαν γεμάτο αντι-ήρωες και πολλή μουσική στο

Top