news.team

Ένας από τους πρωτοπόρους στην διάδοση της rap μουσικής, ο rapper και παραγωγός Kurtis Blow συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη στο αεροδρόμιο του Los Angeles για κατοχή μαριχουάνας.

Ο Blow κίνησε υποψίες καθώς περνούσε από τον έλεγχο του αεροδρομίου και συγκεκριμένα από τον λεγόμενο σαρωτή σώματος (body scanner). Ένας υπάλληλος του αεροδρομίου πρόσεξε  ένα μικρό εξόγκωμα στην τσέπη του rapper και σε πιο λεπτομερή εξέταση που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι το «εξόγκωμα» ήταν 28,5 γραμμάρια μαριχουάνας. Λόγω της μικρής ποσότητας,  ο rapper αφέθηκε ελεύθερος από την αστυνομία του αεροδρομίου, ενώ οφείλει να παρουσιαστεί και στο Πλημμελειοδικείο.

Το ίδιο απόγευμα, ο Blow ανέφερε στο Twitter: «Τι είναι αυτά που ακούω περί συλληψής μου στο αεροδρόμιο; Δεν είναι αλήθεια. Δεν είναι απολύτως νόμιμη η κατοχή κάνναβης στη Καλιφόρνια;».
Ο Kurtis Blow ήταν ο πρώτος rapper που υπέγραψε στην Mercury Records το 1979. Το πρώτο του single ‘The Breaks (Part 1)’, βρέθηκε στην τέταρτη θέση του R&B chart και κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1980 είδε τα τραγούδια του να σκαρφαλώνουν στα charts άλλες εννέα φορές. Επίσης ήταν παραγωγός σε πολλούς σημαντικούς δίσκους, σε σχήματα όπως οι Run-D.M.C. και οι Fat Boys, ενώ στη δεκαετία του 1990 έγινε δημοφιλής ως DJ στην περιοχή του Los Angeles.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured