“ΒIKES ROCK”  Bicycle Film Festival

To Σάββατο 13 Νοεμβρίου το πολυαναμενόμενο Βikes Rock έρχεται στο πλαίσιο του Βicycle Film festival (www.bicyclefilmfestival.com/Athens) να μας ταρακουνήσει!

Από τις 23:00 το βράδυ μέχρι αργά οι καλύτεροι DJ’s στο κέντρο της πόλης μας υπόσχονται να μετατρέψουν το Δίπυλο Θέατρο (www.dipilon.com ) δίπλα στην Πειραιώς σε ένα παλλόμενο dancefloor για όλα τα γούστα, ..ποδηλατικά και μη!


Μια σειρά από καλεσμένους και local DJ’s και ΜC’s έρχονται διαδοχικά να μας αποδείξουν γιατί τα ποδήλατα ‘σκίζουν’ και ροκάρουν με όλους τους τρόπους. Από το electro μέχρι το rocksteady dub, όλες οι φυλές της πόλης συνδέονται με ήχους από ένα soundsystem..

Εμφανίζονται οι εξής:

Boulevard Soundsystem feat. MC Trooper (UK) . Ο ακαδημαϊκός champion του reggae/ dancehall Λάμπρος Φάτσης aka Boulevard Soundsystem (www.myspace.com/boulevardsoundsystem ) έχει πλέον διεθνή φήμη και καλεί σε σύμπραξη για μια μοναδική εμφάνιση το φημισμένο Άγγλο MC Trooper (www.myspace.com/mctrooper ), καταξιωμένο μέσα από πολλές εμφανίσεις σε bashments ανά τον κόσμο. Ένας roots reggae MC με ιστορία από το ‘80 (!) έρχεται να μας ροκάρει , όπως το κάνουν στη Τζαμάικα.. 

DJ Winjer. Ένας από τους πιο ‘ψαγμένους’ DJ’s στην Αθήνα, με άνεση και διάθεση σε κάθε style από boogaloo μέχρι garage breaks είναι εγγύηση του party στις σπάνιες εμφανίσεις του. (www.myspace.com/djwinjer )

Βwana . O αγαπητός σύντροφος που έχει χρόνια τώρα αποδείξει την αγάπη του για τον afro ήχο και τα funk ανίψια. Ενίοτε μασκαρεμένος για να μην τον ανακαλύψουν, μεταδίδει κύματα θετικής αύρας σε κάθε ευκαιρία.

Listen Up! Espeekay & MC Yinka . Ένας selector (www.myspace.com/espeekay ) με μανία για ετερόκλητα ακούσματα του urban φάσματος - hiphop, jungle, dubstep, house- χρόνια τώρα μοιράζεται το ηχοσύστημα με παρέα έναν ταλαντούχο MC που ραπάρει και τραγουδά σε όλους τους ρυθμούς και τις γλώσσες (www.myspace.com/mcyinka ). Οι πιθανότητες είναι άπειρες – you better listen up people!..

Yeah Boy . To τρίο των Phunk Sinatra (www.myspace.com/phunksinatra ) Tasick Mpougis και Αpolonio Kormi αποτελούν το Υeah Βοy super party team : τα παιδιά ταρακουνάνε το κοινό της Αθήνας με beats και scratches και χορό και fun και όλα εκείνα που πρέπει να δείτε για να πιστέψετε!


Bikes Rock - Θέατρο Δίπυλο, στο πλαίσιο του Bicycle film festival
Καλογήρου Σαμουήλ 2, πλάι στην πλατεία Κουμουνδούρου, κοντά Πειραιώς

Έναρξη 23:00 , είσοδος 5 € , μπύρα 3 €, ποτό 5 €

Περισσότερες πληροφορίες στο
http://www.bicyclefilmfestival.com/athens/bff-athens-events.html

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured