Οι Public Enemy κατάφεραν τελικά να συγκεντρώσουν χρήματα για την επόμενη δισκογραφική δουλειά τους. Η rap κολλεκτίβα έχει εξασφαλίσει μέχρι τώρα 82.000 δολάρια, από τα 250.000 δολάρια τα οποία είχαν βάλει ως αρχικό στόχο, πριν από ένα χρόνο όταν ξεκίνησε και η εκστρατεία χρηματοδότησης από τους οπαδούς τους. Οι fans έδιναν από τον περασμένο Οκτώβριο, όσα χρήματα επιθυμούσε ο καθένας μέσω του site https://www.sellaband.com/ , ενώ οι Public Enemy δεσμεύθηκαν να ανταμοίψουν τους υποστηρικτές τους με ποσοστό από τα κέρδη του επόμενου album τους (σε εκείνους που έχουν κάνει μεγάλες δωρεές), καθώς και με αντίτυπα του album, t-shirts, υπογεγραμμένα CDs και επισκέψεις στο studio των Enemy κατά τη διάρκεια ηχογράφησης του δίσκου.

«Μόλις μάθαμε ότι η εκστρατεία συγκέντρωσης χρημάτων για τον νέο μας δίσκο ολοκληρώθηκε. Είναι μια πραγματικά μεγάλη στιγμή για μας και όλοι οφείλουμε πολλά στους οπαδούς μας και στο Sellband. Ήταν ένας μακρύς και δύσκολος δρόμος. Περάσαμε από πολλές φάσεις: Εκρηκτκό ξεκίνημα, προβολή από τα media, προβλήματα με τις δισκογραφικές, κριτική από τα media, επανεκτιμήσεις και τελικά μια επιστροφή. Όταν όλα θα έχουν τελικά τελειώσει οριστικά, η ουσία είναι που θα μείνει. Και η ουσία είναι, ότι ποτέ σε όλη αυτή την πορεία δεν χάσαμε την πίστη στους εαυτούς μας, στους οπαδούς μας και στο μοντέλο μιας τέτοιας χρηματοδότησης όπως ακριβώς έγινε τώρα», λένε σε σχετική ανακοίνωσή τους οι Public Enemy.
To – προς το παρόν – άτιτλο album τους, θα είναι το 11ο album του σχήματος, μετά και το 'How You Sell Soul To A Soulless People Who Sold Their Soul???' του 2007.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured