Όπως είχαμε αναφέρει στο τέλος του καλοκαιριού στα νέα του Avopolis, ο Jay –Z θα κυκλοφορήσει την αυτοβιογραφία του με τίτλο ‘Decoaded’ στις 16 Νοεμβρίου. Μέχρι τότε, ο rapper έχει βρει έναν πολύ έξυπνο – διαδραστικό -  τρόπο για να λανσάρει την αυτοβιογραφία του: οι fans του σε Αμερική και Αγγλία μπορούν να λάβουν μέρος σε ένα ιδιότυπο «κυνήγι θησαυρού», το οποίο έχει στηθεί από τον Jay-Z και αφορά στο βιβλίο.

Ο rapper έχει ζητήσει να τοποθετηθούν σε διάφορα μέρη (Νέα Υόρκη, Mαϊάμι, Λονδίνο) σελίδες του βιβλίου του και καθημερινά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Jay-Z.com δίνει 5 με 10  στοιχεία στους ενδιαφερόμενους, τα οποία τους οδηγούν στην εύρεση των κρυμμένων σελίδων. Η ιδέα και ο σχεδιασμός του «παιχνιδιού» ανήκουν στην εταιρία Droga5 την οποία προσέγγισε ο εκδοτικός οίκος Random House που έχει αναλάβει την έκδοση του ‘Decoaded’.  Το «κυνήγι» των χαμένων σελίδων θα ολοκληρωθεί στις 20 Νοεμβρίου.

Να θυμίσουμε ότι στο βιβλίο θα περιλαμβάνονται λεπτομερείς συζητήσεις για μερικούς από τους πιο διάσημους στίχους του rapper, τους οποίους ο Jay-Z «αποκρυπτογραφεί» για να τους καταλάβει καλύτερα το κοινό - όπως λέει και ο ίδιος. Δείτε και τη λίστα με τα τραγούδια:

PSA
American Dreamin’
Early This Morning
Coming of Age
Coming of Age (Da Sequel)
D’evils
99 Problems
Ignorant Shit
Most Kings
Success
Renegade
Can I Live?
Fallin’
Big Pimpin’
Streets Is Watching
Operation Corporate Takeover
Moment of Clarity
Breathe Easy (Lyrical Exercise)
My 1st Song
Young Gifted & Black
Hell Yeah (Pimp the System)
Beware
Blue Magic
This Life Forever
Meet the Parents
Where I’m From
Minority Report
Dynasty (Intro)
My President is Black
Regrets
This Can’t Be Life
Soon You’ll Understand
Beach Chair
Lucifer
December 4th
History

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured