Οι My Chemical Romance αποκαλύπτουν τον τίτλο του επόμενου album τους.

news.team
news.team

Τον τίτλο του νέου τους album αποκάλυψαν πριν από λίγες ημέρες οι My Chemical Romance, μέσω ενός teaser trailer στην επίσημη ιστοσελίδα τους http://www.mychemicalromance.com/trailer/.

Το τέταρτο album της μπάντας θα έχει τίτλο 'Danger Days: The True Lives Of The Fabulous Killjoys' και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 22 Νοεμβρίου.

Οι My Chemical Romance είχαν ξεκινήσει να δουλεύουν τα τραγούδια για αυτό το album από πέρσι τον Μάϊο μαζί με τον παραγωγό τον Brendan O’Brien – δύο σχεδόν μήνες μετά την αποχώρηση του drummer Bob Bryar.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακούστε και δείτε το "Woman" που μας κάνει να περιμένουμε τον νέο δίσκο της βρετανής ράπερ λίγο περισσότερο.

Ακούστε το "Higher Power" που ακούστηκε πρώτη φορά επίσημα μέσω διαστημικής αποστολής, με χορευτές-ολογράμματα να ...

FEATURED TODAY

Στο νέο του Diggin', ο Ζώης Χαλκιόπουλος περιηγείται στα live βίντεο του YouTube και κολλάει με την αυστραλή Tash Sultana.

Κάθε μήνα το Avopolis θα συγκεντρώνει τους δίσκους που έμειναν λίγο παραπάνω στα ακουστικά του. Και τον μήνα που μας έφτασε μέχρι το Πάσχα ακούσαμε μερικούς από τους καλύτερους δίσκους της χρονιάς ως τώρα.

Ο Μάκης Μηλάτος κάνει μια διαλογή των πιο αξιόλογων ειδικών κυκλοφοριών που μας φέρνει φέτος η γιορτή των δισκοπωλείων στις 12 Ιουνίου και τις 17 Ιουλίου.

Top