news.team

** ΤΗΕ ΑRK FESTIVAL - H ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ***
 
Μπορεί ένα φεστιβάλ να γίνει θεσμός από την πρώτη του μόλις διοργάνωση; Την απάντηση τη γνωρίζουν όλοι όσοι βρέθηκαν τη Δευτέρα 13 και την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου στο Ark Festival στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων – και ήταν πολλοί! Μετά το sold out της πρώτης μέρας, οι θετικοί οιωνοί επιβεβαιώθηκαν και έτσι η «Τεχνόπολις» βρέθηκε να γεμίζει ασφυκτικά και τη δεύτερη, αφήνοντας δυστυχώς απ' έξω αρκετούς φίλους της ελληνικής εναλλακτικής μουσικής που καθυστέρησαν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους.
 
Ο singer-songwriter León με τη 10μελή κολεκτίβα του και τους balcan indie folk ρυθμούς του, έδωσε το σύνθημα για την έναρξη μιας βραδιάς που θύμιζε γιορτή μεταξύ φίλων, αν οι φίλοι ήταν χιλιάδες. Στη συνέχεια οι Burger Project και οι MaraveyasIlegal υπενθύμισαν (σε όσους ήξεραν) και επιβεβαίωσαν (σε όσους τους έβλεπαν για πρώτη φορά) τη φήμη τους ως δύο από τις καλύτερες live μπάντες που ξεσηκώνουν αυτή τη στιγμή το αθηναϊκό –και όχι μόνο- κοινό. Ακολούθησε η Monika σε μεγάλα κέφια, με ένα σφιχτοδεμένο set που κορυφώθηκε με το “Over The Hill” και το “Not Enough”, δύο τραγούδια που μοιάζουν να γράφτηκαν για να παίζονται μπροστά σε πλήθη. Και στο τέλος, εν μέσω καπνών από τη σκηνή και εκδηλώσεων λατρείας από τον κόσμο, ξεπρόβαλλε η μορφή του Γιάννη Νάστα… Οι Xaxakes, με το frontman τους ντυμένο με κατακόκκινο κοστούμι, ολοκλήρωσαν με την cool πόζα τους και το vintage rock ‘n’ roll τους μια εκπληκτική βραδιά και ένα αξέχαστο διήμερο.
 
Την προχθεσινή μέρα εγκαινίασαν με το live τους οι The Voyage Limpid Sound που ανέβασαν στη σκηνή πολυμελή χορωδία για να τους συνοδεύσει στην έξυπνη ποπ τους, ενώ ακολούθησε ο Rous με δυναμικό set που ταίριαζε άψογα στο groove του φεστιβάλ. Ο Γιάννης Χαρούλης με το λαούτο του ένωσε τη φωνή του με τις χιλιάδες φωνές του κοινού ακριβώς στη μέση της βραδιάς. Όταν έφτασε η στιγμή για την εμφάνιση του Παύλου Παυλίδη και των B-Movies, η κατάμεστη “Τεχνόπολις” μοιράστηκε αυτή τη γνώριμη ανατριχίλα που συνοδεύει πάντα την παρουσία του θρυλικού δημιουργού. Ανάμεσα σε παλιές και νέες επιτυχίες, ο Παύλος Παυλίδης και οιB-Movies έπαιξαν καταιγιστικά. Το μεγάλο φινάλε ήρθε με τους Αγγελάκας 3 σε ένα επικό καλωσόρισμα που ξεκίνησε με χιλιάδες χέρια στον αέρα για την υποδοχή της μεγάλης μορφής ονόματι Γιάννης Αγγελάκας και κορυφώθηκε με τρελό χορό σε κάθε γωνία της «Τεχνόπολις».

Με συνεχή live updates και φωτογραφίες σε Facebook, Twitter και το iPhone app του, το Ark Festival μετέφερε το κλίμα της «Τεχνόπολις» και σε όσους δεν είχαν την ευκαιρία να βρεθούν εκεί ή σε όσους ήθελαν κι άλλα αναμνηστικά από αυτές τις υπέροχες 2 μέρες.
 
Για πληροφορίες επισκεφτείτε το www.arkfestival.gr

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured