news.team

O πρώην star των Genesis αποκαλύπτει σήμερα και σε ηλικία 59 χρόνων ότι θα εγκατέλειπε την καριέρα του στη μουσική, εάν ήξερε ότι η φιλοδοξία του για να γίνει επιτυχημένος θα είχε τόσο ακριβό αντίτιμο.

«Στα 1970’s οι Genesis έκαναν τρείς περιοδείες στην Αμερική, τρείς περιοδείες στην Ευρώπη και ένα ταξίδι στην Ιαπωνία. Η πρώτη μου σύζυγος, η Andrea Bertorelli μου είχε πει τότε ότι αν έλειπα συνέχεια από το σπίτι, ο γάμος δεν θα κρατούσε πολύ. Όταν τελείωσαν οι περιοδείες και επέστρεψα η Andrea με άφησε. Αν ήξερα ότι εκείνες οι περιοδείες θα μου κόστιζαν τόσο πολύ, δεν πρόκειται να είχα πάει», λέει σήμερα ο Collins, ο οποίος ζει στην Ελβετία για να είναι κοντά στους δύο γιούς του Nicholas και Matthew, τους οποίους απέκτησε με την τρίτη του σύζυγο, την Orianne Cevey (πήραν διαζύγιο το 2007).

«Δεν είμαι απόλυτα ευχαριστημένος που είμαι μόνος μου. Θα ήθελα πολύ να ήμουν ακόμα παντρεμένος. Η Orianne έχει παντρευτεί ξανά, αλλά έχουμε μια υπέροχη σχέση. Τα πάω πολύ καλά με όλες τις πρώην συζύγους μου», συμπληρώνει ο Collins.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured