«Η μουσική καριέρα κατέστρεψε την προσωπική μου ζωή», εξομολογείται ο Phil Collins.

news.team
news.team

O πρώην star των Genesis αποκαλύπτει σήμερα και σε ηλικία 59 χρόνων ότι θα εγκατέλειπε την καριέρα του στη μουσική, εάν ήξερε ότι η φιλοδοξία του για να γίνει επιτυχημένος θα είχε τόσο ακριβό αντίτιμο.

«Στα 1970’s οι Genesis έκαναν τρείς περιοδείες στην Αμερική, τρείς περιοδείες στην Ευρώπη και ένα ταξίδι στην Ιαπωνία. Η πρώτη μου σύζυγος, η Andrea Bertorelli μου είχε πει τότε ότι αν έλειπα συνέχεια από το σπίτι, ο γάμος δεν θα κρατούσε πολύ. Όταν τελείωσαν οι περιοδείες και επέστρεψα η Andrea με άφησε. Αν ήξερα ότι εκείνες οι περιοδείες θα μου κόστιζαν τόσο πολύ, δεν πρόκειται να είχα πάει», λέει σήμερα ο Collins, ο οποίος ζει στην Ελβετία για να είναι κοντά στους δύο γιούς του Nicholas και Matthew, τους οποίους απέκτησε με την τρίτη του σύζυγο, την Orianne Cevey (πήραν διαζύγιο το 2007).

«Δεν είμαι απόλυτα ευχαριστημένος που είμαι μόνος μου. Θα ήθελα πολύ να ήμουν ακόμα παντρεμένος. Η Orianne έχει παντρευτεί ξανά, αλλά έχουμε μια υπέροχη σχέση. Τα πάω πολύ καλά με όλες τις πρώην συζύγους μου», συμπληρώνει ο Collins.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένας οδηγός για τις ταινίες που θα δείτε αυτή την εβδομάδα στο Backstage Film Festival

Στο τελευταίο επεισόδιο των Simpsons, η Lisa αποκτά έναν φανταστικό φίλο που είναι «ένας καταθλιπτικός τραγουδιστής

FEATURED TODAY

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο τα λέει με τον Κυριάκο Μπαλάνο των Silent Winter.

Στο νέο του Incoming, ο Δημήτρης Λιλής αναπολεί τις εποχές που τα blogs καθόριζαν τις νέες μουσικές τάσεις. 

Η δισκογραφία του Nick Cave, μέσα από κείμενα που δημοσιεύτηκαν στο Avopolis, μαζί με κάποιες σκέψεις που φέρνουν αυτά τα ταξίδια...

Top