Οι Klaxons κυκλοφορούν τα «παραλειπόμενα» του ‘Surfin The Void’ σε EP.

news.team
news.team

Συνήθως οι μουσικοί, χαρακτηρίζουν ως «πνευματικά τέκνα» τα τραγούδια τους είτε είναι καλά είτε είναι λιγότερο καλά. Μπορεί λοιπόν οι Klaxons να κυκλοφορούν αυτές τις μέρες το δεύτερο album τους ‘Surfin The Void’, αλλά αρνούνται να αφήσουν στα αζήτητα μερικά ακόμα καινούργια τραγούδια τα οποία ηχογράφησαν αλλά για λόγους που οι ίδιοι και η δισκογραφική τους γνωρίζουν, έμειναν εκτός δίσκου.  Έτσι η μπάντα ανακοίνωσε ότι αυτά ακριβώς τα τραγούδια θα τα βγουν στην αγορά με την μορφή ενός EP. «Πρόκειται για τραγούδια τα οποία είναι σε πιο folky ύφος» λέει ο James Righton χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει την ημερομηνία κυκλοφορίας του EP.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακούστε και δείτε το "Woman" που μας κάνει να περιμένουμε τον νέο δίσκο της βρετανής ράπερ λίγο περισσότερο.

Ακούστε το "Higher Power" που ακούστηκε πρώτη φορά επίσημα μέσω διαστημικής αποστολής, με χορευτές-ολογράμματα να ...

FEATURED TODAY

Στο νέο του Diggin', ο Ζώης Χαλκιόπουλος περιηγείται στα live βίντεο του YouTube και κολλάει με την αυστραλή Tash Sultana.

Κάθε μήνα το Avopolis θα συγκεντρώνει τους δίσκους που έμειναν λίγο παραπάνω στα ακουστικά του. Και τον μήνα που μας έφτασε μέχρι το Πάσχα ακούσαμε μερικούς από τους καλύτερους δίσκους της χρονιάς ως τώρα.

Ο Μάκης Μηλάτος κάνει μια διαλογή των πιο αξιόλογων ειδικών κυκλοφοριών που μας φέρνει φέτος η γιορτή των δισκοπωλείων στις 12 Ιουνίου και τις 17 Ιουλίου.

Top