Παρέλαση αστέρων στο καινούργιο album του Eric Clapton.

news.team
news.team

Στις 28 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσει ο Eric Clapton το καινούργιο του album που φέρει για τίτλο το επώνυμο του μουσικού. Στην 19η  solo δισκογραφική του δουλειά, ο κιθαρίστας συνεργάζεται μεταξύ άλλων με την Sheryl Crow, τον τρομπετίστα της jazz Wynton Marsalis, τον Allen Toussaint, τον κιθαρίστα των Allman Brothers Band Derek Trucks και τέλος, με τον παλιό του φίλο και συνεργάτη από την εποχή των Blind Faith, τον Steve Winwood.
Ο δίσκος θα περιλαμβάνει 14 τραγούδια ενώ την παραγωγή έχει αναλάβει ο ίδιος ο Clapton μαζί με τον επί χρόνια συνεργάτη του, Doyle Bramhall II.
«Είναι μια συλλογή με τραγούδια που δεν ήταν πραγματικά μέσα στον χάρτη και μου αρέσει πολύ σαν ιδέα. Αυτός ο δίσκος αποτελεί μια έκπληξη για μένα και νομίζω ότι το ίδιο θα ισχύσει και για το κοινό μου», λέει ο Clapton.
Ο προηγούμενος προσωπικός δίσκος του Clapton ‘Back Home’ είχε κυκλοφορήσει το 2005 και είχε φθάσει στην 13η θέση του Billboard 200.

Δείτε και το tracklisting:

1. "Travelin' Alone"
2. "Rocking Chair"
3. "River Runs Deep"
4. "Judgment Day"
5. "How Deep Is the Ocean"
6. "My Very Good Friend the Milkman"
7. "Can't Hold Out Much Longer"
8. "That's No Way to Get Along"
9. "Everything Will Be Alright"
10. "Diamonds Made from Rain"
11. "When Somebody Thinks You're Wonderful"
12. "Hard Times Blues"
13. "Run Back to Your Side"
14. "Autumn Leaves"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακούστε και δείτε το "Woman" που μας κάνει να περιμένουμε τον νέο δίσκο της βρετανής ράπερ λίγο περισσότερο.

Ακούστε το "Higher Power" που ακούστηκε πρώτη φορά επίσημα μέσω διαστημικής αποστολής, με χορευτές-ολογράμματα να ...

FEATURED TODAY

Στο νέο του Diggin', ο Ζώης Χαλκιόπουλος περιηγείται στα live βίντεο του YouTube και κολλάει με την αυστραλή Tash Sultana.

Κάθε μήνα το Avopolis θα συγκεντρώνει τους δίσκους που έμειναν λίγο παραπάνω στα ακουστικά του. Και τον μήνα που μας έφτασε μέχρι το Πάσχα ακούσαμε μερικούς από τους καλύτερους δίσκους της χρονιάς ως τώρα.

Ο Μάκης Μηλάτος κάνει μια διαλογή των πιο αξιόλογων ειδικών κυκλοφοριών που μας φέρνει φέτος η γιορτή των δισκοπωλείων στις 12 Ιουνίου και τις 17 Ιουλίου.

Top