- Μια εβδομάδα νωρίτερα θα κυκλοφορήσει στην Αμερική το καινούργιο ομώνυμο album των Interpol, σύμφωνα με ανακοίνωση της Matador. Το album θα κυκλοφορούσε κανονικά στις 14 Σεπτεμβρίου, αλλά τα σχέδια άλλαξαν και τελικά θα βγει στην αγορά στις 7 Σεπτεμβρίου.

-O frontman των Libertines, Carl Barat ανακοίνωσε ότι θα ασχοληθεί με τη solo καριέρα του – μερικούς μόλις μήνες μετά από την επανασύνδεση της μπάντας.
Ο μουσικός, αποκάλυψε ότι ετοιμάζει ένα βιβλίο αλλά και ένα νέο album το οποίο θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Οκτώβριο. Την ίδια περίοδο θα ξεκινήσει και την Ευρωπαϊκή του περιοδεία.

-Οι Clinic ανακοίνωσαν τις λεπτομέρειες για το επερχόμενο album τους με τίτλο ‘Bubblegum’, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 4 Οκτωβρίου. Η παραγωγή ανήκει στον John Congleton (Bill Callahan, St. Vincent, Okkervil River, Marilyn Manson).
Το έκτο album των Clinic θα περιλαμβάνε,ι μεταξύ άλλων, και τα τραγούδια 'Liontamer,' 'Un Astronauta En Cielo,' 'Milk and Honey' και 'Another Way of Giving’, με το πρώτο single ‘I’m Aware’ να κυκλοφορεί στις 20 Σεπτεμβρίου.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured