«Είναι εκπληκτικοί» λέει ο επιθετικός Lionel Messi της εθνικής ομάδας της Αργαντινής για την αγαπημένη του μπάντα, τους Oasis. O Μessi, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Sun,  δήλωσε ανοιχτά την επιθυμία του να επανασυνδεθούν οι Oasis και να παίξουν στις φιέστες που γίνουν μετά τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, σε περίπτωση που νικήσει η ομάδα του.

«Κάποια στιγμή ο Carlos Tevez (ποδοσφαιριστής της Manchester) μου είχε πει να ακούσω τους Oasis, αλλά τελικά δεν ασχολήθηκα ποτέ. Βρεθήκαμε πάλι με τον Carlos μέσα στο αεροπλάνο που θα μας πήγαινε στην Ν. Αφρική και εκείνος  με ανάγκασε να ακούσω τα δύο πρώτα albums των Oasis. Τα βρήκα εκπληκτικά. Κάποια στιγμή έβαλα και στην υπόλοιπη ομάδα τραγούδια τους και όλοι τα λάτρεψαν. Ακόμα δεν το πιστεύω πώς δεν τους είχα δώσει σημασία τόσο καιρό», λέει ο Messi o οποίος μέχρι πρότινος δεν είχε ιδέα ότι οι Oasis έχουν διαλυθεί.

«Oι αδελφοί Gallagher θα έπρεπε να βάλουν στην άκρη τις διαφορές τους και να κάνουν μια reunion εμφάνιση για χάρη όλης της ομάδας της Αργεντινής, σε περίπτωση που πάρει το κύπελλο. Ή έστω να μας πουν ένα ποσό για το οποίο θα δέχονταν να εμφανιστούν ξανά όλοι μαζί», συμπληρώνει ο Messi…

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured