Πρεμιέρα για το festival της PlayOurMusic την Παρασκευή 25/6, με τρία από τα καλύτερα αγγλόφωνα σχήματα της χώρας!

NIGHT ON EARTH/ BOOMSTATE/ KAPPA

H PlayOurMusic σε συνεργασία με το Αvopolis, δίνει την ευκαιρία σε 5 αναγνώστες να κερδίσουν από μία μονή πρόσκληση.

Στείλτε email με το ονοματεπώνυμό σας στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για να μπείτε στην κλήρωση. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με απαντητικό email.

 

ΝIGHT ON EARTH

Οι Night On Earth προέκυψαν μέσα από έναν αυτοσχεδιασμό της μετα-μουσικής ηχο-τρομοκρατικής κολλεκτίβας των Paracroussis, τον Απρίλιο του 2004. Το μουσικό ύφος μας μπορεί να περιγραφεί ως ένα παζλ από trip hop και blues noir, κουρδισμένο σε μια jazz ατμόσφαιρα, κάτω από ένα αυτοσχεδιαστικό πνεύμα –που εισχωρεί σε ταξιδιάρικα και μελαγχολικά ηχοτόπια και αντανακλά κινηματογραφικές αναφορές. Ναι, όλο αυτό. Ο ήχος μας είναι περισσότερο διαμορφωμένος από τις εικόνες του Jim Jarmusch και του Wong Kar-Wai, παρά από ένα συγκεκριμένο μουσικό ιδίωμα. Παρ’όλα αυτά, στο παίξιμό μας συναντιούνται ετερόκλητα ακούσματα: από τη μελαγχολία των βινυλίων του Bristol και των progressive κιθαριστικών ταξιδιών των 70’s μέχρι το πνεύμα των avant-garde συνθετών του 20ου αιώνα και τους πιανιστικούς αυτοσχεδιασμούς του Keith Jarrett.

www.noeband.gr

www.myspace.com/nightonearth

http://www.youtube.com/user/NightOnEarthband

BOOMSTATE

Οι Boomstate υπάρχουν από το 1996 περίπου και κατά τη διάρκεια όλων αυτών των ετών έχουν συνθέσει και ηχογραφήσει αμέτρητα κομμάτια. Υπάρχει μόνο μία επίσημη κυκλοφορία τους μέχρι τώρα, το album ‘Waiting Out There’ το οποίο κυκλοφόρησε το 2007 από την RunDevilRun Records. Οι Boomstate αυτό το διάστημα σχεδιάζουν μερικές ζωντανές εμφανίσεις στην Ελλάδα και δουλεύουν επάνω σε νέο υλικό, καθώς επίσης ξαναφτιάχνουν κάποιους παλιούς αγαπημένους ήχους για το δεύτερο album τους. Και…που ξέρετε… μπορεί να υπάρξει και ένα τρίτο album πολύ πιο σύντομα απ’ το αναμενόμενο!
http://www.myspace.com/boomstate
http://www.youtube.com/user/boomstate

KAPPA

Ο Kappa γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και δρα ως μουσικός από τις αρχές της δεκαετίας του '90. Έπειτα από αρκετά χρόνια με καθαρά alternative rock projects και μαζεύοντας υλικό που ηχογραφούσε σπιτικά και μη σε τετρακάναλο, αποφάσισε να μοιραστεί και με τον υπόλοιπο κόσμο κάποιες από τις πσυχεδελο-ποπ-φολκ και ροκ ανυσηχίες του μέσα απ' τον πρώτο του δίσκο ‘Sack of Dreams’. Με την πολύτιμη βοήθεια του Νικόδημου Τριαρίδη στην κονσόλα ήχου αλλά και με μια πληθώρα μουσικών από τον χώρο της πόλης, το Sack of Dreams έχει αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές από τον εγχώριο τύπο.

http://kappafreemusic.net

http://www.myspace.com/kazualk

http://www.youtube.com/user/kappamusicgr

More Info:


Τickets: 12 Euros

Doors Open: 21:00


Club Μύλου (Fully Air Conditioned!)

Ανδρέου Γεωργίου 56, Θεσσαλονίκη

Τηλ. 2310 510081

www.playourmusic.net


 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured