Οι Νational στο επόμενο album του Sufjan Stevens.

news.team
news.team

Ο Sufjan Stevens ανήκει στην κατηγορία των μουσικών που πάντα έχουν ένα project να τρέχει, ενώ ήδη γνωρίζουν ποιο θα είναι το επόμενο. Μετά την κυκλοφορία του ‘Illinoise’ είδαμε το αγαπημένο παιδί της Asthmatic Kitty, να καταπιάνεται με αρκετά και διαφορετικά projects (από τον δίσκο με τα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια μέχρι και το ορχηστρικό ‘BQE’), αλλά το follow-up του περίφημου ‘Illinoise’ είχε μείνει στον πάγο. Μέχρι σήμερα.

Ο Bryce Dessner των National και φίλος του Stevens αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του, ότι ο Sufjan έχει ήδη αρχίσει να δουλεύει πάνω σε καινούργιο υλικό για το επόμενο album του. Σύμφωνα με τον Desssner, ο Stevens αυτό το διάστημα βρίσκεται στο studio των National, στο Brooklyn και ηχογραφεί καινούργια τραγούδια με τους National να συμμετέχουν σε κάποια από αυτά.
«Τα καινούργια τραγούδια του Sufjan δεν έχουν καμία σχέση με ότι έχει κυκλοφορήσει μέχρι τώρα. Είναι απλώς υπέροχα», προσθέτει ο Dessner.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένας πλήρης οδηγός για όλα όσα θα δείτε και θα ακούσετε τις επόμενες ημέρες στο Backstage Film Festival

Η προγραμματισμένη για φέτος εμφάνιση των Pet Shop Boys μεταφέρεται για του χρόνου. 'Ετσι, θα εμφανιστούν στην Πλατεία

To "Memories of the Age of Anxiety" γράφτηκε για app διαλογισμού, γι' αυτό, πατήστε play και χαλαρώστε.

FEATURED TODAY

Η δισκογραφία του Nick Cave, μέσα από κείμενα που δημοσιεύτηκαν στο Avopolis, μαζί με κάποιες σκέψεις που φέρνουν αυτά τα ταξίδια...

Με την ευκαιρία της δωρεάν προβολής του Straight To You (1994), ανατρέχουμε στο σχετικό αφιέρωμα του SONIK.

Η Ζώης Χαλκιόπουλος ξεσκονίζει τα συνθεσάιζερ "made in Greece", μαζί με μια Spotify λίστα που συνεχώς θα μεγαλώνει.

Top