Ο frontman των Black Sabbath – ο οποίος έχει δώσει μέσα στα χρόνια μεγάλες μάχες για να απεξαρτηθεί από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά – υποστηρίζει ότι αποτελεί ένα «ιατρικό θαύμα» αφού μετά από τόσες καταχρήσεις ετών έχει επιζήσει και δηλώνει ότι μετά τον θάνατό του, η σωρός του θα πρέπει να εκτεθεί στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου!

«Ενάντια σε όλους τους φυσικούς νόμους, είμαι ένα ιατρικό θαύμα. Όταν πεθάνω θα δωρίσω το σώμα μου, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας. Άλλωστε μιλάμε για ένα σώμα που έχει επιβιώσει εδώ και 40 χρόνια, καταναλώνοντας 4 φιάλες κονιάκ την ημέρα…Όταν κάναμε τους ‘Osbournes’ για την τηλεόραση, είχα 42 συνταγές από γιατρούς για τα φάρμακα που έπαιρνα τότε – για να μην αναφέρω τα ναρκωτικά (χασίς) που έκανα εκτός κάμερας και τα πούρα που κάπνιζα σαν να ήταν απλά τσιγάρα».

Ο Ozzy αποκάλυψε επίσης ότι οι φίλοι του τον αποκαλούν Dr. Ozzy λόγω της ποσότητας των φαρμάκων που καταναλώνει. «Είμαι ένα κινητό φαρμακείο, γι’ αυτό οι στενοί φίλοι με αποκαλούν Dr.Ozzy. Θυμάμαι παλιά στα 1980’s,  έναν φίλο μου ο οποίος, αντί να επισκεφθεί γιατρό λόγω ενός πόνου που είχε στο πόδι, ήρθε σε εμένα να του πω τι να κάνει. Του έδωσα ένα παυσίπονο το οποίο ήταν ικανό να θεραπεύσει ακόμα και ελέφαντα. Το πρόβλημα ήταν ότι ο τύπος ξεράθηκε για ένα μήνα. Ευτυχώς δεν μου έκανε μήνυση όταν ξύπνησε», λέει ο Ozzy.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured