Το MySpace, στο πλαίσιο της αποκλειστικής συνεργασίας της 24Media με τη MySpace Incorporations (ενός από τα σημαντικότερα τμήματα της News Corporation), αποκτά πλέον την ελληνική του έκδοση (http://gr.myspace.com/), με αποκλειστικό περιεχόμενο από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στο MySpace, τη μεγαλύτερη online μουσική κοινότητα στον κόσμο, μπορεί κάποιος όχι μόνο να ακούσει σε αποκλειστικότητα πρώτος νέα τραγούδια από τις αγαπημένες του μπάντες, αλλά και να δει συνεντεύξεις και ειδήσεις για ποικίλα μουσικά δρώμενα. Μπορεί, παράλληλα, να μοιραστεί φωτογραφίες, βίντεο, νέα και ενδιαφέροντα μ’ ένα διαρκώς αναπτυσσόμενο δίκτυο κοινών φίλων.

Η σελίδα του ελληνικού MySpace σχεδιάστηκε από την 24Media υιοθετώντας σε τοπικό επίπεδο τις καινοτόμες εφαρμογές που προσφέρει το MySpace παγκοσμίως. Απόλυτα φιλική προς τον επισκέπτη, η κεντρική σελίδα έχει διαμορφωθεί με τρεις βασικές υποκατηγορίες:

1) Επιλογές – Προώθηση Branded Exclusive Content, reviews, new releases
2) Προτάσεις – Προώθηση MySpace Content, most streamed artists, MySpace Charts
3)  Διαγωνισμοί – Προώθηση δωρεάν εισιτηρίων, cd, merchandising

«Η ελληνική έκδοση του MySpace υπόσχεται αποκλειστικότητες, πρώτες εμφανίσεις, καινούρια ακούσματα, φρέσκα πρόσωπα και καλλιτέχνες από όλο το φάσμα της ελληνικής μουσικής σκηνής. Πέρα, όμως, από το  πλούσιο ελληνικό περιεχόμενο, σκοπεύουμε να διατηρήσουμε αμείωτο το ενδιαφέρον των Ελλήνων fans για τη μουσική βιομηχανία του εξωτερικού, κρατώντας τους ενημερωμένους για τα ξένα charts, τις μουσικές τάσεις και τα νέα ρεύματα απ’ όλο τον κόσμο.», δήλωσε ο Υπεύθυνος Μουσικού Περιεχομένου της 24MEDIA, Αλέξανδρος Βραχωρίτης.


Σχετικά με το MySpace

Το ΜySpace  συνδέει, μέσω της προσωπικής έκφρασης, του περιεχομένου και της κουλτούρας, τα μέλη της παγκόσμιας κοινότητάς του. Παράλληλα, χάρη στο προηγμένο του τεχνολογικά περιβάλλον παρέχει τη δυνατότητα στα μέλη του να βιώσουν το Internet μέσα από μια κοινωνική διάσταση, ενσωματώνοντας προσωπικά προφίλ, φωτογραφίες, βίντεο, κινητά, μηνύματα και παιχνίδια.

Σχετικά με την  24MEDIA

H 24MEDIA αποτελεί το μεγαλύτερο ανεξάρτητο online δίκτυο ενημέρωσης στην Ελλάδα. Η εταιρία επικεντρώνεται στο άριστο περιεχόμενο των ιστοσελίδων της και την ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών. Η 24MEDIA συνεργάζεται με ηγέτιδες εταιρίες της παγκόσμιας αγοράς, με στόχο την ανάδειξη, αλλά και την προώθηση εναλλακτικών καναλιών επικοινωνίας. Στρατηγικής σημασίας προτεραιότητα καθίσταται η στοχευμένη ικανοποίηση των αναγκών των πελατών με την παράλληλη εξασφάλιση σημαντικού συγκριτικού πλεονεκτήματος στην επιχειρηματική δράση των συνεργατών του δικτύου.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured