THRILLER LIVE
ΕΝΑ ΥΠΕΡΘΕΑΜΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΟΠ!
Από 9 Ιουνίου στο Θέατρο Badminton στην Αθήνα


Τεράστια η επιτυχία του Thriller Live στη Θεσσαλονίκη!!!
Την Τετάρτη ξεκινά το πάρτυ και στην Αθήνα!!!


Πανζουρλισμός! Ένα μεγαλειώδες πάρτυ που για πρώτη φορά γνώρισε το Μέγαρο Θεσσαλονίκης, όπως ομολόγησαν οι άνθρωποί του.
Το Thriller Live γιορτάζοντας τη μουσική, το χορό και την καλλιτεχνική πορεία του Michael Jackson ξεσήκωσε το κοινό στο Μέγαρο για δυόμισι περίπου ώρες και μικροί και μεγάλοι έφυγαν από την κατάμεστη αίθουσα με μια απίστευτη χαρά και διάθεση.

Από τους Jackson 5 έως τα πιο σύγχρονα κομμάτια του Jackson αποδόθηκαν με καταπληκτική μαεστρία από το 25μελές αγγλικό συγκρότημα και τη ζωντανή ροκ ορχήστρα. Τα εφέ, οι φωτισμοί, τα εξαιρετικά σκηνικά και τα αμέτρητα κοστούμια έφεραν στις μνήμες  όλη την πορεία του βασιλιά της ποπ και ξεσήκωσαν τουλάχιστον τρεις γενιές θεατών, γιατί στο κοινό χόρευαν μαζί παιδιά από 5 έως 65 ετών!

Η παράσταση φτάνει στο αποκορύφωμά της στο δεύτερο μέρος που εμφανίζεται ο  «χορευτής» … Michael Jackson με το moonwalk και στην απόδοση του Triller από το καταπληκτικό γκρουπ αυτών των σπουδαίων καλλιτεχνών.
Οι θεατές δεν πίστευαν αυτό που έβλεπαν και διέκρινες παντού μια διάχυτη ευτυχία που αποδεικνύει πόσο αγαπητή και πόσο γραμμένη στο DNA όλων είναι όλη η μουσικοχορευτική πορεία αυτού του τελειομανούς καλλιτέχνη.

Η παραγωγή του Thriller είναι μια από τις αρτιότερες που έχουν παρουσιαστεί στην Ελλάδα και όλοι οι καλλιτέχνες ανυπομονούν να φτάσουν στην Αθήνα στο Θέατρο Badminton για να μοιραστούν με το κοινό της Αθήνας αυτή την απίστευτη γιορτή.
Ας αποτελέσει αυτό το πάρτυ μια αφορμή να ξεπεράσουμε έστω και για δυόμισι ώρες τις δύσκολες οικονομικές σκοτούρες των καιρών μας…

Τελειώνοντας να επισημάνουμε την απορία όλων:
«Είναι δυνατόν αυτή η παράσταση να έχει εισιτήριο μόνον 20 και 25 €???»

Η ιστορία του «Thriller-live»

Το «Thriller» είναι το άλμπουμ που έχει πουλήσει περίπου 50 εκατομύρια αντίτυπα σε ολόκληρο τον κόσμο και θεωρείται το εμπορικότερο στην ιστορία της μουσικής.
Ο Michael Jackson  το κυκλοφόρησε σε παραγωγή του Quincy Jones το 1982.
Είναι αυτό που έδωσε το όνομά του στο μεγάλο θεατρικό show που και ο ίδιος ο Jackson έχει χαρακτηρίσει «εξαιρετικό».

-Το show αποτελεί έμπνευση του μεγαλύτερου ίσως φαν του Michael Jackson και των Jackson 5, του Adrian Grant.

-Ο Adrian το ξεκίνησε το 1991 σαν ένα ετήσιο αφιέρωμα του βρετανικού φαν κλαμπ στον μεγάλο σταρ, με την έγκριση μάλιστα του ίδιου του Michael. Χρόνο με το χρόνο, αυτό το ετήσιο «πάρτυ» εξελίχθηκε σε show και τελικά μετεξελίχθηκε σε θεατρική –μουσική παράσταση με τον τίτλο «Thriller-live».

-Το «Thriller-live» έχει ξεκινήσει να ετοιμάζεται από το 2008, πριν δηλαδή από τον θάνατο του βασιλιά της ποπ, όταν οι παραγωγοί είχαν αρχίσει να αναζητούν μέσα από μεγάλες (και πολυσυζητημένες!) ακροάσεις, τον ιδανικό νεαρό ηθοποιό, τραγουδιστή και χορευτή που θα ενσάρκωνε τον Jackson.

-Τελικά, ο  Michael Jackson, μια τόσο πολυδιάστατη προσωπικότητα και κατά πολλούς μια μουσική ιδιοφυΐα, δεν θα μπορούσε να ήταν ένα πρόσωπο, αλλά πολλά. Έτσι, όχι ένας, αλλά έξι διαφορετικοί καλλιτέχνες επιλέχθηκαν για να ερμηνεύσουν διαφορετικές φάσεις της καλλιτεχνικής διαδρομής του απόλυτου star. Ανάμεσά τους κι ένα κορίτσι.

-Το καστ του «Thriller-live» περιλαμβάνει επίσης κι ένα πλήθος από τους πιο ταλαντούχους νέους καλλιτέχνες και εκπληκτικούς χορευτές (ακόμα και moonwalkers), που ζωντανεύουν στη σκηνή τον Michael Jackson.

-Στην Αγγλία οι παραστάσεις επρόκειτο να διαρκέσουν έως τον Μάιο του 2010. Όμως τα πράγματα άλλαξαν στις 25 Ιουνίου πέρυσι το καλοκαίρι, όταν ο Michael Jackson «έφυγε» κι η ανταπόκριση του κοινού ολοένα και μεγάλωνε.  Έτσι, αποφασίστηκε η παράσταση να συνεχίσει έως τον Σεπτέμβριο του 2010 και ταυτόχρονα να αρχίσει η παγκόσμια περιοδεία της.

-Όπου κι αν έχει παρουσιαστεί το  «Thriller-live»  το κοινό παραληρεί, συμμετέχει σαν σε πάρτυ με απίστευτο ηλεκτρισμό, εντυπωσιακά εφφέ, υπέροχα κοστούμια και έξοχες χορογραφίες, όλα συντονισμένα άψογα από την σκηνοθέτη Gary Lloyd.

-Πρόσθετες χορογραφίες του βραβευμένου LaVelle Smith Jnr πλαισιώνουν το show.

Αξίζει!!!


ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Από 9 Ιουνίου και για λίγες παραστάσεις στο Θέατρο Badminton

Ημέρες & ώρες παραστάσεων:
Δευτέρα έως Παρασκευή: 21:00
Σάββατο & Κυριακή: 17:30 & 21:00
Τρίτη: off

Τιμές εισιτηρίων:
ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 25€
ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ: 20€

Για αγορά εισιτηρίων
210 88 40 600, www.ticketnet.gr

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured