Δελτίο Τύπου

 

Οι Editors και οι Royal Arch στο EJEKT Festival 2023!

H ανακοίνωση των Florence And The Machine ως headliners του EJEKT Festival 2023 προκάλεσε, αναμενόμενα, ντελίριο στους πολυπληθείς fans τους.

Το δεύτερο μεγάλο όνομα που θα εμφανιστεί στις 2 Ιουλίου στην Πλατεία Νερού, είναι οι πολυαγαπημένοι Editors, δημιουργώντας ένα ονειρεμένο line-up με δύο κορυφαία συγκροτήματα της σύγχρονης Βρετανικής μουσικής! Επίσης, οι εξαιρετικοί Royal Arch θα εκπροσωπήσουν τον εγχώριο indie-rock ήχο.

ejekt_editors-poster-jpeg

Οι Editors έχουν διαγράψει την λαμπρή πορεία τους στις κορυφές του βρετανικού ροκ ήχου εδώ και δύο δεκαετίες, στη διάρκεια των οποίων έχουν κερδίσει τις μεγαλύτερες τιμές που μπορεί να επιτύχει ένα συγκρότημα της Αλβιόνας: πλατινένιους και χρυσούς δίσκους, hit singles, sold out περιοδείες και τη φήμη ενός από τα καλύτερα live acts της Ευρώπης.

Με όπλα τους τη «μεγάλη», βαρύτονη φωνή και την σαγηνευτική σκηνική παρούσια του Tom Smith, αλλά και με την ικανότητά τους να γράφουν riffs και τραγούδια-ύμνους (“Munich”, “An End Has A Start”, “Smokers Outside The Hospital Doors”, “Rats”, “Papillon”, “Blood”, κλπ), οι Editors συγκαταλέγονται στα πιο αγαπητά συγκροτήματα του ελληνικού κοινού, με τις εμφανίσεις τους στη χώρα μας να έχουν γράψει συναυλιακή ιστορία.

Οι Royal Arch συγκαταλέγονται στα πλέον ανερχόμενα ονόματα της εγχώριας indie σκηνής. Κέρδισαν τις εντυπώσεις ήδη από την πρώτη κυκλοφορία τους το 2020 με το ατμοσφαιρικό single “La Nuit”. Με την πρόσφατη κυκλοφορία τους, το “Why Don't You? (Let It All Go)” απέδειξαν ότι θα μας απασχολούν για πολύ καιρό.

Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

 

FLORENCE AND THE MACHINE
EDITORS
ROYAL ARCH
+ more names tba


ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Προπώληση
Arena: 60€, 65€

VIP (Area B): 125€

 
Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται αποκλειστικά από τα www.viva.gr, Public, MediaMarkt και το υπολοιπο δικτυο της Viva.

Οι μεταπωλητές των εισιτηρίων χρεώνουν έξοδα διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους.

 Info: www.ejekt.gr

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured