Οι MELVINS στην Αθήνα!

Pixel

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
3 Ιουλίου 2023
+ special guests

Η προπώληση θα ξεκινήσει την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023 στις 10:00 π.μ.

❯❯TICKETS

poster-melvins-jpeg

Οι πρωτοπόροι του sludge rock Melvins, από τις πιο εμβληματικές αμερικάνικες μπάντες όλων των εποχών, με 40 χρόνια συνεχής παρουσίας στη μουσική σκηνή, έρχονται στην Αθήνα για να μας χαρίσουν το πιο σημαντικό live του καλοκαιριού!

«Kurt Cobain’s idols made some of the heaviest, strangest, most uncompromising rock of the last 30 years, and influenced every grunge band that ever formed» ~ The Guardian

«Long before there was grunge, there was Melvins» ~ MetalHammer

melvins-jpeg

Οι Melvins είναι ένα από τα πιο επιδραστικά συγκροτήματα της σύγχρονης μουσικής. Δημιουργήθηκαν το 1983 με επικεφαλής τον τραγουδιστή/κιθαρίστα Buzz Osborne και έδρα τους το Montesano της Ουάσινγκτον. Συνδυάζουν με μεγάλη μαεστρία, το punk rock και τη heavy μουσική, σχηματίζοντας ένα νέο υποείδος από μόνο του. Ανήκουν στη σχολή των μουσικών που δεν περιορίζουν τον ήχο τους και τολμούν, με άνεση και επιτυχία, να κινηθούν σε διάφορα είδη, όπως grunge, stoner, sludge, doom metal, hardcore punk και alternative rock. Κατά τη διάρκεια της σχεδόν 40χρονης ιστορίας του συγκροτήματος, με τους Buzz Osborne και Dale Crover να είναι μέχρι και σήμερα οι βασικοί πυλώνες του, οι Melvins έχουν κυκλοφορήσει πάνω από 25 άλμπουμ, πολυάριθμα Ep’s, live albums, singles και σπάνια κομμάτια. Άνοιξαν το δρόμο και αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για τα περισσότερα συγκροτήματα της grunge σκηνής του Seattle, όπως Nirvana, Soundgarden και Mudhoney. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Melvins ήταν ένα από τα αγαπημένα συγκροτήματα του frontman των Nirvana, Kurt Cobain, ενώ ο Adam Jones των Tool - παλιός οπαδός των Melvins - σε συνέντευξή του το 1994 τους ανέφερε ως τους εφευρέτες του grunge.

Πρόσφατα, κυκλοφόρησαν την ακουστική συλλογή 36 κομματιών, «Five Legged Dog», με επανεκτελέσεις μερικών από τα πιο heavy τραγούδια τους, καθώς και διασκευές από αγαπημένους καλλιτέχνες. Στη διάρκεια της δισκογραφίας τους, οι Melvins έχουν συνεργαστεί με τους Jello Biafra, Mudhoney και Fantômas και έχουν περιοδεύσει πολλές φορές σε όλο τον κόσμο.


Σύνδεσμοι:
Website - www.linktr.ee/melvinsdotcom
Facebook - www.facebook.com/melvinsarmy
Instagram - www.instagram.com/melvinsdotcom/
YouTube - www.youtube.com/user/melvinsdotcom/videos

❯❯TICKETS

Δίκτυο Προπώλησης:

Online: https://www.viva.gr/tickets/music/melvins/
Τηλεφωνικά: 11876

Χώρος:
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
Πειραιώς 100 Αθήνα, 118 54
Τηλ: 213 0109300

 

Δελτίο Τύπου

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured