Οι Bonfire επιστρέφουν στην Ελλάδα

Σάββατο 14/9 στην Αθήνα (The Crow Club), Κυριακή 15/9 στη Θεσσαλονίκη (Eightball)

Δελτίο Τύπου
Δελτίο Τύπου

Οι Bonfire, ένα από τα σημαντικότερα γερμανικά hard rock συγκροτήματα, επιστρέφουν και θα κάνουν την εμφάνιση τους στην Αθήνα στις 14 Σεπτεμβρίου με την περιοδεία Temple of Lies Tour 2019!

Οι Bonfire είναι ένα από τα πρώτα hard rock συγκροτήματα της δεκαετίας του ’80 γνωρίζοντας τη μεγαλύτερη επιτυχία στην Ευρώπη. Αν και η δουλειά τους έχει ξεκινήσει από τη δεκαετία του 70, η υψηλότερη δημόσια αναγνώρισή του ξεκινά στα μέσα της δεκαετίας του 80 και στις αρχές της δεκαετίας του ’90 με τραγούδια όπως You Make Me Feel, Refugee of Fate, Hard on me, από τα album Point Blank και το κλασσικότατο American Nights.

Ο τελευταίος δίσκος τους, ομώνυμος της περιοδείας αυτής, ήταν μία από τις καλύτερες ηχογραφήσεις των 25 studio άλμπουμ τους μέχρι στιγμής. Το συγκρότημα έχει επανέλθει σήμερα δυναμικά, με την ισχυρή φωνή του frontman του Alexander Stahl, τον θρύλο Hans Ziller, τον βιρτουόζο κιθαρίστα Frank Pané και τον γνωστό βιρτουόζο μπασίστα Ronnie Parkes. Στα τύμπανα θα είναι ο André Hilgers, πρώην drummer σε μπάντες όπως Rage, Axxis, κα.

Τη συναυλία της Αθήνας θα ανοίξουν οι Hyperfuel και οι Cyanide 4. Οι Cyanide 4 θα ανοίξουν και στη Θεσσαλονίκη.

Ο αριθμός των εισιτηρίων είναι περιορισμένος, οπότε αν δεν θέλετε να χάσετε αυτή τη συναυλία, μην παραλείψετε να προμηθευτείτε τα δικά σας!

ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019, ΑΘΗΝΑ

The Crow Club

Σινώπης 27, Αμπελόκηποι

πόρτες: 20.00

εισιτήρια: 23 ευρώ (προπώληση), 25 ευρώ (ταμείο)

Προπώληση

Online:

http://www.blasgarden.com/tickets/ (με την επίδειξη του αποδεικτικού αγοράς στην είσοδο θα γίνεται η ανταλλαγή αυτού με το κανονικό εισιτήριο)

Φυσικά σημεία:

Sirens Records, Monsterville, No Remorse Records, CROW LIVE STAGE

ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Eightball

Πίνδου 1, Λαδάδικα

πόρτες: 20.00

εισιτήρια: 23 ευρώ (προπώληση), 25 ευρώ (ταμείο)

Προπώληση

Online:

http://www.blasgarden.com/tickets/ (με την επίδειξη του αποδεικτικού αγοράς στην είσοδο θα γίνεται η ανταλλαγή αυτού με το κανονικό εισιτήριο)

Φυσικά σημεία:

Classic cafe-bar Διωροφον, TicketHouse (MusicLand), ALONE Records, Empire Vinyl-CD-DVD 

 

 

FEATURED TODAY

Όντας φλεγματικός και βγάζοντας επιδεικτικά τη γλώσσα, ο μουσικός από το Σικάγο επικρίνει τον πόλεμο του George W. Bush στο Ιράκ έχοντας ως σταθερές του μια

Oι δημιουργοί που (ενωμένοι) αλλάζουν τη μουσική και τον κόσμο μας

Ξεκίνησαν πάνω στον «πυρετό» του nu metal, αλλά πλέον έχουν συμπληρώσει παραπάνω από 25 χρόνια πορείας, χαράζοντας τον δικό τους δρόμο στον αμερικάνικο ...

HOT STORIES

Ο Αθηναίος παραγωγός χαλάει κόσμο διεθνώς χάρη (και) στη συνεργασία του με τη Λένα Πλάτωνος
Και για τα 2 ονόματα, θα είναι ο πρώτος τους ερχομός στην Ελλάδα
Top
0
Shares
0
Shares
Στo avopolis.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας στο site, αποδέχεστε τη χρήση των cookies και την πολιτική απορρήτου. More details…