Δελτίο Τύπου

Το Σάββατο 27 Ιουλίου στις 21.00 ο πρωτοπόρος του hip-hop Grandmaster Flash έρχεται στο Ξέφωτο για ένα εκρηκτικό DJ set. 

Για πολλούς, ο Grandmaster Flash είναι το διεθνές πρόσωπο του hip-hop και του turntablism ανά τον πλανήτη, ο καλλιτέχνης που πρωτοδίδαξε την τέχνη του mixing. Στον Grandmaster Flash οφείλουμε το cue button και τεχνικές όπως το backspin, το scratching και το punch phrasing, που άλλαξαν το πρόσωπο του DJing για πάντα.

Το όνομά του έγινε αθάνατο από τους Blondie και χαίρει της εκτίμησης κάθε γνώστη του hip-hop γιατί είναι εκείνος που μετέτρεψε το συνηθισμένο πικάπ σε ένα όργανο ισάξιο του πιάνου ή της κιθάρας. Υπήρξε ο πρώτος DJ που κυκλοφόρησε ηχογράφηση rap και, με το Adventures on the Wheels of Steel, μύησε το κοινό στον μυστικό κόσμο των γκέτο της Νέας Υόρκης. 

Πολλά χρόνια και 11 άλμπουμ αργότερα, οι μεγαλύτερες, πολυπλατινένιες, επιτυχίες του, σινγκλ όπως τα «White Lines», «The Message» και «Flash to the Beat» ακούγονται ακόμη και ξεσηκώνουν το κοινό.

Όλες οι συναυλίες που θα πραγματοποιηθούν στο Ξέφωτο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος τον Ιούλιο, καθώς και η πλειονότητα των εκδηλώσεων του ΚΠΙΣΝ, πραγματοποιούνται με ελεύθερη είσοδο χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).          

ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (Ξέφωτο)

Λεωφ. Συγγρού 364, Καλλιθέα

ώρα έναρξης: 21.00

εισιτήρια: είσοδος ελεύθερη

{youtube}PobrSpMwKk4{/youtube} 

 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured