Δελτίο Τύπου

KRISHNA DAS LIVE

Peace of my Heart Kirtan

Keep singing. It uncovers the love. The love of who we truly are.

Συνεχίστε να τραγουδάτε. To τραγούδι αποκαλύπτει την αγάπη.Την αγάπη του ποιοί πραγματικά είμαστε.

Ο κορυφαίος Αμερικανός κιρτανίστας θα βρεθεί στην Ελλάδα για πρώτη φορά για να δώσει μία μοναδική συναυλία στο ανοιχτό Κηποθέατρο Παπάγου (Kορυτσάς, 6η στάση) στην Αθήνα, το Σάββατο 13 Ιουλίου 2019, 20:30-23:00.

O Krishna Das με την τετραμελή ορχήστρα του (ινδικό αρμόνιο, κρουστά, βιολί, τάμπλα) θα μας μεταδώσει τη βαθιά εσωτερική εμπειρία που δημιουργούν τα κίρταν. Το κίρταν έχει τις ρίζες του στα αρχαία βεδικά κείμενα και στα σανσκριτικά σημαίνει "αφήγηση, περιγραφή, απαγγελία". Πρόκειται για ένα είδος μουσικής που δίνει την ευκαιρία στο κοινό να συμμετέχει καθώς ο καλλιτέχνης τραγουδάει ένα μύθο, ένα θρύλο και το κοινό ενθαρρύνεται να επαναλαμβάνει τους σύντομους στίχους.

Η μουσική του δημιουργεί πολύ υψηλές δονήσεις και πάνω από 40 χρόνια τώρα η ατμόσφαιρα στις συναυλίες του είναι κατανυκτική.

Ο Krishna Das, ο ροκ σταρ του κίρταν, όπως αποκαλείται, ξεκίνησε να τραγουδάει κίρταν τη δεκαετία του '70 κι έκτοτε δεν σταμάτησε ποτέ να διαδίδει αυτό το υπέροχο και μοναδικό είδος μουσικής σε όλον τον κόσμο.

O καλλιτέχνης έχει ηχογραφήσει περισσότερα από 16 albums συμπεριλαμβανομένου του album "Live Ananda", για το οποίο το 2013 έλαβε βραβείο Grammy και αναγνωρίστηκε ως το καλύτερο New Age Album.

Με βάση τη Nέα Υόρκη, ο Krishna Das συνεχίζει να διαδίδει το κίρταν, να κυκλοφορεί νέους δίσκους και να ταξιδεύει συνεχώς δίνοντας συναυλίες.

ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Κηποθέατρο Παπάγου

Κορυτσάς (6η στάση Παπάγου)

ώρα έναρξης: 20.30

εισιτήρια: 35 ευρώ (προπώληση), 45 ευρώ (ταμείο)

Προπώληση

https://www.viva.gr/tickets/music/kipotheatro-papagou/synaylia-me-ton-krishna-das-peace-of-my-heart/ 

{youtube}5WEFSPPeeeQ{/youtube}

 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured