Δελτίο Τύπου

Σάββατο 25 Αυγούστου Full Moon Gathering με τον superstar producer/DJ David Morales να γιορτάζει τα γενέθλιά του με special 6ωρο DJ set, με την πολύ ιδιαίτερη συμμετοχή του πολυτάλαντου Alex Uhlmann.
Support από DINO MFU

David Morales

O Νεουορκέζος Dj David Morales μπορεί να χαρακτηριστεί πολύ εύκολα ως ο διασημότερος dj στον πλανήτη. Μετράει πάνω από 20 χρόνια επιτυχιών, αναρίθμητων συνεργασιών με τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας όπως Jamiroquai, Bjork, Janet Jackson, Madonna, Mariah Carey, U2, Michael Jackson, Whitney Houston και πολλούς άλλους. Έχει προταθεί πολλές φορές για βραβεία Grammy και έχει κερδίσει ως remixer της χρονιάς.

Έχει βρεθεί στα decks των πιο ιστορικών clubs του πλανήτη και έχει συνδράμει στην παγκόσμια απήχηση της house κουλτούρας, καθώς είναι ένας από τους πρώτους αληθινούς superstar djs. Διατηρεί την δισκογραφική εταιρεία Def Mix που εκπροσωπεί ονόματα όπως Quentin Harris, Hector Romero , DJ Meme και μέχρι πρότινος τον αείμνηστο Frankie Knuckles.

Ο David Morales δεν είναι απλά ο ορισμός του superstar dj, είναι ένα ταλέντο που έχει να δώσει πάρα πολλά σε ένα κόσμο που συνεχώς αλλάζει.

Alex Uhlmann

Ο Alex Uhlmann από το 2010 είναι ο βασικός τραγουδιστής των Planet Funk. Γεννηθείς σ το Λουξεμβούργο έχει δώσει την ίδια προσοχή στην καριέρα του όπως όταν έπαιζε tennis για το Λουξεμβούργο ή μάθαινε να μιλάει 6 γλώσσες.

Πρόκειται για έναν άκρως πετυχημένο τραγουδιστή, συνθέτη, producer και dj. Ξεκίνησε από τα 6 του να παίζει πιάνο και να συνθέτει και προχώρησε στην κιθάρα. Πρίν μετακομίσει στο Λονδίνο, ήταν μεταξύ Παρισίου και Βερολίνου, όπου εξερευνούσε αρκετές καλλιτεχνικές πτυχές του όπως ποίηση, ενώ παράλληλα σπούδαζε.

Στο Λονδίνο η μπάντα του Friday Night Hero’s με το πρώτο της album Tourist In Your Own Town”(Capitol East Records) κέρδισε το βραβείο ‘best UK live act’.

Σύντομα έγινε μέλος των Planet Funk και κυκλοφόρησε το album “The Great Shake” (Universal) με 3 hits που έγινε χρυσό.

Τα τελευταία χρόνια έχει εμφανιστεί σε πάνω απο 200 international Live με τους Planet Funk ενώ στον χρόνο που μένει κενός συνεργάζεται με την Ιταλική Superband, και παράλληλα εμφανίζεται και ώς dj με τον Alex Neri.

To 2017 O Alex εμφανίζεται στο νέο album των Planet Funk στην Warner Music με ένα ακόμα hit single ‘We people’ and the ’Recall tour’.

Αυτό το έτος επίσης σηματοδότησε την solo καριέρα του με αρκετές κυκλοφορίες να έχουν υπογραφεί. Το πρώτο του single κυκλοφόρησε 14 Ιουλίου στην Sony Music.

Dino MFU

Δεν είναι συχνό να συναντά κανείς ανθρώπους που όλο τους το είναι προσδιορίζεται μέσα από τη μουσική. Όταν όμως αυτό συμβεί, ένα άστρο φαίνεται να κινείται, πάντοτε ρυθμικά, από πάνω τους. Σίγουρα έχει συμβάλει ένα μεγάλο κομμάτι στην νυχτερινή διασκέδαση της Ελλάδας τα τελευταία 10 χρόνια συνεχίζει πιο ακούραστος από ποτέ με δισκογραφική εταιρία, πολλά live και project παραγωγής. Dino MFU ένας από τους πιο γνωστούς και δημοφιλείς house DJs της χώρας.

ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018
Bolivar Beach Bar
Λεωφ. Ποσειδώνος, Ακτή του Ήλιου, Άλιμος

πόρτες: 21.00
είσοδος: 10€ με ποτό ή μπύρα (cocktails + special drinks + 2 ευρώ)
μπύρα: 5€, ποτό: 8,00€

Πληροφορίες - Reservations: 6970367684

♦ Κρατήσεις τραπεζιών:
4 άτομα 1 απλή φιάλη 100€ ( συμπεριλαμβάνονται τα εισιτήρια εισόδου )
5 άτομα 1 απλή φιάλη 110€ ( συμπεριλαμβάνονται τα εισιτήρια εισόδου )
6 άτομα 1 απλή φιάλη 120€ ( συμπεριλαμβάνονται τα εισιτήρια εισόδου )

▲ Private DJ Booth Area ▲ *
4 άτομα 1 premium φιάλη: 250€
8 άτομα 1 premium φιάλη & 1 Champagne 450€
*Περιορισμένη Διαθεσιμότητα

{youtube}Fcf_PG1rcR4{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured