Δελτίο Τύπου

To line-up του 2310 Festival γεμίζει με δύο ακόμα εντυπωσιακά ονόματα: το κορυφαίο Βρετανικό συγκρότημα των 90ς, οι περίφημοι Suede και οι εκρηκτικοί Subways θα εμφανιστούν στο Καυταντζόγλειο στάδιο στις 7 Ιουλίου, την ίδια μέρα με τους James!

Suede >H επανένωσή τους ήταν αίτημα ετών για τους οπαδούς τους. Όταν πριν λίγους μήνες έγινε γνωστό ότι ο  Brett Anderson και η παρέα του θα ξαναπεριοδεύσουν, τα μεγαλύτερα φεστιβάλ έδωσαν μάχη για να τους εντάξουν στο line-up τους. Οι Suede είναι ένα από τα πλέον επιτυχημένα βρετανικά συγκροτήματα στην ιστορία, με 4 δίσκους που κυκλοφόρησαν την δεκαετία του '90 και έγιναν χρυσοί. Η παρουσία τους στην Θεσσαλονίκη και την σκηνή του 2310 Festival είναι ένα πραγματικά αναπάντεχο δώρο για τους οπαδούς τους!

The Subways>Το "Rock & Roll Queen" τους έκανε διάσημους. Το δικαιούνται άλλωστε πέρα ως πέρα: είναι καυτοί επί σκηνής, τα τραγούδια τους είναι ακριβώς αυτό που ονομάζουμε "rock'n'roll ύμνοι" και το ελληνικό κοινό τους λατρεύει. Οι Subways, μετά από τις δύο προηγούμενες sold out εμφανίσεις τους στην Θεσσαλονίκη, επιστρέφουν στην πόλη για να μας προσφέρουν στο ροκ πανηγύρι που ξέρουν καλά να στήνουν στις συναυλίες τους!

To line-up του 2310 Festival διαμορφώνεται ως εξής:

6 ΙΟΥΛΙΟΥ

JUDAS PRIEST/WHITESNAKE/FIREWIND


7 ΙΟΥΛΙΟΥ

JAMES/SUEDE/THE SUBWAYS/MY EXCUSE


ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

ΜΟΝΟΗΜΕΡΑ - 45 Ευρώ πωλούνται στο www.ticketarena.gr και στα καταστήματα Public και Tickethouse. Την ημέρα της συναυλίας, θα πωλούνται προς 50 Ευρώ μόνο από τα ταμεία του γηπέδου.

ΔΙΗΜΕΡΑ - 80 Ευρώ πωλούνται στο www.ticketarena.gr και στα καταστήματα Public και Tickethouse.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 17.00

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured