Δελτίο Τύπου

Τα νέα για τις δύο μεγάλες metal συναυλίες του καλοκαιριού είναι σημαντικά και θα χαροποιήσουν ιδιαίτερα τους οπαδούς του σκληρού ήχου.

Οι Judas Priest, θέλοντας να τιμήσουν τους θεατές της τελευταίας ever περιοδείας τους, θα εμφανίζονται επι σκηνής για τουλάχιστον 2 ώρες σε κάθε συναυλία της Epitaph Tour! Αυτό θα συμβεί, καθώς θέλουν σε κάθε μία από αυτές τις συναυλίες να περιλάβουν κομμάτια από όλη την δισκογραφία τους, ώστε να ικανοποιήσουν όλους τους οπαδούς τους, από εκείνους που τους ακολουθούν από τα πρώτα βήματά τους ως εκείνους που τους γνώρισαν τα τελευταία χρόνια. Επίσης, το line-up της συναυλίας της Αθήνας έρχεται να συμπληρώσει ένα ακόμα εντυπωσιακό όνομα, οι απίστευτοι Opeth (φωτο), στην μοναδική τους εμφάνιση για την Ελλάδα για το 2011! Στα 15 χρόνια της δισκογραφίας τους, οι Opeth έχουν αποδείξει ακόμα και στον πλέον δύσπιστο ακροατή ότι έχουν όλα τα στοιχεία που κάνουν ένα συγκρότημα κορυφαίο. Πολύ σπάνια συναντάς περιπτώσεις μουσικών που μετά από 9 άλμπουμς, μπορούν να σε καταπλήξουν με την νέα τους δουλειά και αυτό λέει πολλά για τους Σουηδούς.

Περισσότερες πληροφορίες για τις  δύο συναυλίες, καθώς και νέα ονόματα θα ανακοινωθούν προσεχώς.

5 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011, Πλατεία Νερού, Ολυμπιακός Πόλος Φαλήρου, ΑθήναJUDAS PRIEST, WHITESNAKE, OPETH

6 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011, Καυτανζόγλειο Στάδιο, Θεσσαλονίκη (στα πλαίσια του 2310 Festival)
JUDAS PRIEST, WHITESNAKE, FIREWIND

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
Πωλούνται προς 50 Ευρώ στο www.ticketarena.gr και στα καταστήματα Public και Tickethouse. Την ημέρα της συναυλίας, θα πωλούνται προς 58 Ευρώ μόνο από τα ταμεία του συναυλιακού χώρου.


ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (στα πλαίσια του 2310 FESTIVAL)ΜΟΝΟΗΜΕΡΑ - 45 Ευρώ πωλούνται στο www.ticketarena.gr και στα καταστήματα Public και Tickethouse. Την ημέρα της συναυλίας, θα πωλούνται προς 50 Ευρώ μόνο από τα ταμεία του γηπέδου.
ΔΙΗΜΕΡΑ - 80 Ευρώ πωλούνται στο www.ticketarena.gr και στα καταστήματα Public και Tickethouse.
Οι πόρτες ανοίγουν στις 17.00 (και στις 2 συναυλίες)
Πληροφορίες: 210 9611118 και www.detoxevents.gr

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured